Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

November 7, 2012

birthday months


eh eh dah masuk november la.. nape yuyu boleh lupa pulak.. padahal november ni la bulan yang ditunggu2 setiap tahun.. bulan november 1984, bertarikh 11hb, lahirla seorang cendekiawan yang comel ke dunia ini.hihikkk. cendekiawan tu apa ??

kalau sebelum kawin dulu, parents mmg x buat birthday party untuk yuyu, tapi selalu mak yuyu akan masak special bila tiba hari jadi sape2 dalam family. kira makan besar je la, itupun x ajak sape2..buat family je.

bila dah ada boyfriends, ada la sambutan atau suprise kecil-kecilan dr si boyfriends (hubby la, sbb dia adalah bf saya pertama dan terakhir). dan dapatla hadiah yang best2 , tapi bukan la sekilo emas atau sekeping cek rm10k. itu melampau la kan.

bila dah bersuami pulak??? haaaa ni yang nk tgu ni... 2 tahun kawin, ni tahun ketiga yuyu nak sambut birthday sebagai seorang isteri.. x sabar nak tgk apa akan jadi tahun ni.. boleh mcm tu?  selalu org excited nak buat suprise birthday untuk org lain kan, ini yuyu x sbr nk tgu apa suprise yang org nak buat untuk yuyu.. xpe, yuyu mmg jujur di sini. :))

sebagai permulaan, hubby dh booked colmar tropicale mgu depan :) yuyu dh x leh duduk diam dah ni tgu nak balik kemaman. padahal ahad baru boleh balik, sbb nk kena g cameron dulu. sebut pasal cameron, jadi tensen sekejap.... huarghhhh..

selamat hari jadi in advance puan yuyu :)) padahal lambat lagi.



nak tepek jugak gambar perasan di colmar 2 tahun lepas.
saya nak kurus mcm ni balik. oh sape nak berat yuyu yang lebih ni? ada 15kg lagi nk derma. sapa nak pm ye.
:P


dulu pegi berdua, balik bwk sorang dalam perut. kali ni pergi bertiga..balik brp org ye?hehe


pengguna postpaid maxis, anda boleh dapat 33% lebih internet .



kalau suke , like la ;p

2 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

insyaAllah bawak balik extra lg sorang..boley?aamiinn :)

ohh hepi beday in advance :)

Izan Ishak said...

happy besday in advance ye yuyu!

k.izan doakan yg terbaik buat yuyu. semoga terus berbahagia dgn insan2 tersayang~