Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

November 6, 2012

lawatan sambil belajar

selamat hari selasa evribodi... 
seronoknye bulan nov ni sebab dalam bulan ni saja, dpt 2 mgu cuti.. seminggu masa raya haji hari tu, dan seminggu lagi untuk gabungan deepavali dan awal muharam. kan ke seronok tu? boleh la balik rumah, jumpa hafiz, jumpa suami, jumpa family.. hukhuk..sedih tau hidup di perantauan ni. perantauan kata kau!!

sekarang yuyu tgh menghitung hari menunggu hari ahad sbb nak balik kemaman..di ulangi nak balik kemamannnn... sebenarnya sedih jugak, sbb kwn2 kelas lain dh start balik hari khamis ni.tp  lecturer yuyu ada pulak buat lawatan sambil belajar ke cameron highlands dari hari jumaat sampai ahad tu. walaupun yuyu mmg teringin sgt nk g cameron, tp yuyu x suka sbb yuyu x pegi dgn cinta2 hati yuyu.. sangat x best di sini kan? dah la lawatan sambil belajar. mampu ke lect tu nk mengawal emak2 dan bapak2 org kat sana nnt agaknye..


tgk? yuyu lupa bawak jaket, lupa bawak towel lebih untuk bwk ke cameron nnt, lupa bwk stokin tebal.. mmg langsung xde semangat nk pegi. hummmm banyak kali..

tapi kan..dalam2 xde semangat tu..sempat jugak yuyu selongkar bilik cari satu benda nk bawak g cameron...haaaaa..yuyu dengan benda ni mmg susah nak dipisahkan tau....  harusla camera canon yang kecik tu..bukan dlsr ye kwn2. nan mampu lagik beli...tp ada jugak cite2 nak beli.

mst korang sume dh selalu/penah g cameron kan??best ke ea
kalau suke , like la ;p

2 comments:

JIVEBUMZ said...

ila pon dah lama giler tak pegi cameron tu last pegi masa zaman belajar dulu2 tu jer.. nantilah tgu anak2 besor sket bleh la bawak dorang jalan2 situ kan..bestnyaaa

naney said...

cameron sesuai honeymoon...best..sejuk... kalo g dgn hubby mmg best..tp dgn anak pun best gk...jalan2 dn bergmbr kt ladang teh..petik strawberry dgn anak..leh shopping sakan kt pasar brinchang tu...