Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

October 10, 2011

ini janji mama

 kejap je buah hati yuyu dh 4 bulan lebih.
makin sihat dan makin hensem lak tu ;)

hubby suka betul buli hafiz, tgk tu...tapi hafiz cool je walaupun papa buli dia


tapi hafiz belum meniarap lagi..x sabar yuyu & hubby nk tgk meniarap meniarap..comelllll nye.














 lama dh yuyu bekenan dengan ulat gonggok ni..x sbr nk ada satu.. tapi tunggu hafiz pandai meniarap dulu ok.sebab yuyu nk jadikan ulat gonggok ni sebagai hadiah hafiz pandai meniarap..
cute kan?kan?kan?

kalau suke , like la ;p

21 comments:

MyRule said...

Boolatnyer...hehehe

Ammar pun ader satu ulat tu..dia panggil TATing..

shareeda said...

comellnyeeeer hafiz! boolat!

samela, sheeda pon aim nk beli ulat tu, utk danial main bile da pndai meniarap nnti! hihi.. =)

fiszah_pjo said...

waaa..makin boolat si hafiz ni..bam bam comel

shaheeda said...

hye yuyu, lama tak dgr cerita.. hihi.. ank kita lebih kurang kan usianya? igt tak? igt tak? hihi.. daania da meniarap 3 hari lepas, sy selalu ckp n bisik kat dia nak dia meniarap dlm umur 3 bulan, then approach dia dgn kata2 smgt.. alhamdulillah, berhasil.. hafizi da mengiring2 kan??

♥ Elin ♥ said...

mmg kacak pun..amani pun terpikat ..!! oooppss!! hahhaha...

x per cucu saba eh..nnti dah pandai meniarap yuyu lak yg garu kepala..hahha

sekali pndg dah hilang.tgk calah almari huhuhu ;0

Pya said...

yu, pya pun tak sabar nak nengok afeef niarap. pya asyik je tolak2 badan dia tp nan ado nye dia nak niarap. hehe... pya pn da skodeng2 da ulat gonggok tu yu! jom2 kita belikan anak kita ^_^

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

4bulan blom boleh tiarap erk? akid yg 2bulan ni lg lmbt la..eii...x sabar nk tgk baby tiarap... pndai main...2bulan pon rase lame

Puan Nurul said...

Owh sama la dgn my baby, masuk 4bulan dah. Tp blum mniarap. Xsabar kn nk tunggu progress diorg ni =)

azleen said...

alaaa hensemnyerr....geram tengok baby..!!!!

Zana Adieyza said...

comelnya hafiz!! bestnya kalau dpt cium2 dia.. cute!

comel la ulat gonggok tu.. auntie zana pun minat tgk ukat gonggok tu.. hihihi..

mommie yuyu said...

MyRule ; tomelnye panggil tating..tgk nanti hafiz panggil apa pulak.

mommie yuyu said...

shareeda :
jum sheeda, kita rewards anak2 kita dgn ulat gonggok ni...comel kan?

mommie yuyu said...

fiszah_pjo ;
bulat kan fiza? maunye x, mlm2 kalau menyusu sejam x kurang...

mommie yuyu said...

sheeda ;
cepatnye dania meniarap masa 3 bulan..yuyu nk balik bisik ka hafiz la..bisik mcm ni
"hafiz nk ulat gonggok tak?kalau nk meniarap cepat2 syg."hehe

mommie yuyu said...

♥ Elin ♥ ;
awww malu la hafiz.amani comel sgt..
ye la kan, nnt dh pandai meniarap, x terkejar pulak kita

mommie yuyu said...

pya ;
jum jum intai ulat gonggok.kalau pya tau kat mana jual murah2 bg la link..kita pakat serbu

mommie yuyu said...

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 ;
baby ni berbeza la mama, ada 3 bulan dh tiarap..hafiz ni xtau la kategori lambat tiarap ke x.mari kita sama2 tgu anak kita meniarap ye mama

mommie yuyu said...

Puan Nurul ;
tp ntah2 esok lusa anak2 kita meniarap.saje nk kasi mama dia saspen kan?

mommie yuyu said...

azleen ;
terima kasih azleen...malu la hafiz

mommie yuyu said...

Zana Adieyza;
beli la satu auntie..comel sgt kan?buat teman tidur..

izyan asimat said...

alal omelnye dia.. bambam... suka aunty tgk sbb hannah insyirah x bambam sgt.. ehehhe hannah insyirah ada ulat lamaze tu.. yan blikan pon aritu sbb dia da pandai menyiarap..ehehe