Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

October 12, 2011

header oh header

bila jalan-jalan bw ke blog lain, mesti rasa cemburu dan iri hati dengan kecomelan header diorang.macam mana eh kamu semua buat header yang hensem dan comel tu?ce citer skit..

puas dah yuyu tarik mouse ke kiri ke kanan konon nk design header yang malatop mcm org lain, tapi hasilnye tetap seperti hasil karya budak tadika. susah ye nk menjadi org kreatif ni. padahal dulu di universiti ada amik subject drawing.tapi tetap buta hati bila nk buat header.

ada tak sesape yang boleh bagitau mcm mana nak buat header yang hensem? nak tolong buatkan ke..hehe, mmg dialu alukan sgt la.

header yang yuyu guna skrg mcm dh x sesuai dh.sbb yuyu bukan "mommy to be" lagi..tgu tahun tahun depan la guna balik header ni..tapi nak guna warna pink pulak ;):) ..ececece...




kalau suke , like la ;p

6 comments:

MyRule said...

I Guna Picasa 3 jek. Amik gambar Ammar..Tambah font kat bawah. And resize. Siap!!.. :)

♥ Elin ♥ said...

ala....dah tgk header elin mcm mana?....simpel jer kan..hahhaha x der pun kretif mana..x der katun2 comel ker...hensem ker..hhhahha
jji ada dr x doo.. ;)

Shu @ Mrs. Hamid said...

yuyu, tahun2 depan pun tak bole guna header. sebab yuyu dah memang mommy. maybe kene add on skit la --> "Mommy 4 2nd baby". ada ok? hihihihi

Puan Kutu said...

dah ada niat nak tambah yer yuyu?hehe..jom join kontest sy..bley dpt header..hehe tp kena cpt 4hari jer lg tarikh tutup..:)

Rosie Rose said...

tu la, mmg dah kean tukar dah ehader yuyu nih... sbb hafiz pun dah nak masuk 6 bulan tk lama lagi kuttttt! mommy to be apa nyaaaa.... heheeheh

maMataufiQ said...

yuyu,,wlaupun header blog sy xcome,,xkira nk komen gak kt sini,,kikikiki.....edit jer gambar pastu..tulis ape2 yg nk..n transparentkan .....guna adobe photo lg senang kot...