Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

October 18, 2011

deco rumah sendiri

1st time masuk website deco bersama eric leong, hari ni.terus jatuh cinta plus x sabar-sabar nak pergi beli barang2 nak deco rumah. berlagak seperti dalam handbang ada note seribu sebanyak 200 keping. dang!! ok sedar sekarang.

perasaan teruja dan gayat (betul ke penggunaan ayat ni) masih berlegar dalam diri ni.. yela, sape x suka kalau dpt hias rumah cantik2 kan?em, perasaan teruja, boleh x duduk tepi jap, sbb yuyu x dapat nk concentrate menaip ni..hehe

meh yuyu sajikan gmbr2 yang yuyu save as dari sini, supaya korang boleh teruja sekali dgn yuyu






ops!!hehe
tapi teruja jugak kan?kasi warm up dulu


skrg yuyu dpt satu ilmu baru.
pasang langsir tinggi sampai cucur atap, boleh buat rumah nmpk lagi luas dan fuhhhhhh menarik sgt2.sila tgk gmbr untuk lebih mengerti maksud yuyu 

ini gmbr sebelum.semak?serabut?jum kita transform..

tadaaaa !!!!! yuyu suka sgt deco yang ni.simple dan ermmm mcm xnk bangun je kalau dpt deco mcm ni? tgk tu langsir dia pasang tinggi. compare dgn gmbr sebelum, biasa kita pasang langsir mcm gmbr atas ni kan?.belakang kepala katil pun letak langsir..sumpah yuyu x pernah terfikir nk buat mcm ni.(nmpk sgt yuyu ni x fail bab2 hias rumah ni kan?)

ini pula ruang tamu.sebelum hias, nmpk sserabut kan? hehe, gini la kot rmh sewa yuyu dulu

mari teruja beramai2...
yuyu rasa semua ni x perlukan bajet yang besar sgt kan?as long as, kita kreatif dalam membuat pemilihan brg2 ni..yuyu sukakan susun atur mcm kat atas ni. sesuai dgn rumah baru yuyu nanti. x sabarnya nk dapat kunci rumah, nak ukur langsir.

tapi sekarang yuyu tgh berfikir warna apa yang sesuai untuk master bedroom.kena jelajah lagi website eric leong ni.atau any idea?jum share, kalau ada gmbr lagi bagus kan?

cop cop!! apa kata tolong klik link bwh ni.
tabung deco bersama mommy yuyu.tq sayang2 semua


 






kalau suke , like la ;p

9 comments:

___Mrs Suhaidi___ said...

yuyu, same la mommy pun tgh survey2 utk deco deco deco....nanti publish byk2 lagi info k...boleh cari idea...:)

fiszah_pjo said...

cantiknye deko2 ni..nmpak mewah dan elegance..hehe..malu nk ajak yuyu dtg umah pzah..umah serabut..takde deco..uwaaaaa

~YUN~ said...

cantiknya yuyu!tibe2 berangan nk ader rumah sendiri...>_<

fiza said...

Wah bestnya dah nak kunci rumah.. Fiza punya rumah tak tau bila nak dapat kuncinye..tak sabar juga nak deco rumah mcm Yuyu...:)

Noli said...

comeyy dahh tuuu

♥ Elin ♥ said...

kena rajin search..nnti mcm2 idea dtg..
seronok tau. ;)

AJ The Mommy said...

cunsss

Noli said...

yuyu..nnt add noli ktfb yer..norli262@yahoo.com

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

cantiks.. mcm kat hotel da skit2