Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

July 21, 2011

sape nak hadiah van milo ?

hi hi hi... salam semua blogger kesayangan yuyu.. rindunya kat blog kecik ni...fussssss mintak2 ada lagi yang sudi menjengah ke sini.. yuyu x dpt nk update sebab kekangan masa yang agak kronik kot.hikhik.. 

hari ni xmo cerita pasal diri, keluarga mahupun buah hati kesayangan yuyu tu.. hari ni yuyu nak share dgn semua kawan2 semua pasal van milo yang comel momel ni..
meh kita cuci mata dulu..bagi iman tergugat tgk..



tiut, tiut, tiutttt

semua ni free tau, bukan kena bayar OK!!.diulangi FREE aka PERCUMA..  haaaaa.. best x dapat benda free?

camana nk dpt ni?senang je..korang semua minum milo x? mesti minum kan?yummmy....sodap sodap sodap!!

beli mana2 produk milo, x kira la, milo fuze ke, milo 1kg ke 2 kg ke..potong bar kod dan kumpul untuk tukar dgn van milo yang super cute miut ni..

ok, yuyu tahu.yuyu mmg failed bab2 bagi penerangan..sbb tu aku kena x boleh jd cikgu.hihi..

senang cite, sape nk van milo PERCUMA klik ni copek..http://says.my/nuruljannah/milo-van2

kalau suke , like la ;p

2 comments:

mama_afiq said...

salam yuyu cht x?... kasi email yuyu... mama nk invite utk blog mama... psl mama xshare to everyone dah.. ade je ulat kacau huhu...

mommie yuyu said...

mama, ni email yuyu
sizukasj@yahoo.com