Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

May 14, 2011

sabtu

knp dgn blog yuyu dua hari ni? x boleh komen.x boleh buat entry? status unavailable kata nya. lepas tu byk komen2 kat entry hilang mcm tu je.belum sempat nak balas..nape eh? korang kena mcm ni x?
tp nasib baik hari ni dh ok.. boring giler 2 hari x dpt nk komen2 entry korang semua.. haaa, satu lagi, yuyu pun x dpt nk baca entry baru korang semua..mintak2 hari ni dh ok semua, x cek lagi..


semakin hari kan, makin kerap pulak yuyu kena sakit perut bahagian bwh ni.. pastu kaki ni terasa penat sgt, mcm nak cramp.. riso pulak sbb masih awl lagi..lek lu sayang...tgu la 2 3 minggu lagi ke.. yuyu dh byk dpt nasihat dari kawan2, papepun kena tgu baby cukup term, matang semua,,kalau x,  boleh bahayakan keselamatan baby pulak..jadi, yuyu dah set kat kepala..x kisahla bila2 pun baby nak keluar, kalau 9 bulan yuyu boleh tunggu, apalah sangat 3 4 minggu tu kan? asalkan baby dan yuyu selamat dan sihat..apa salahnya..brg2 yuyu pun belum packing lagi. 


hari tu check kat hospital az zahra, dia kata x provide baju untuk patients masa kat ward.bawak baju sendiri.. harap2 janganlah berlaku pape sebelum yuyu siap packing semua..bukannya dekat2..jarak hospital dgn rumah yuyu adalah lebih kurang sejam kalau x jam.. kalau dh admitted tu, mmg yuyu xkan bagi hubby balik rmh lagi, bukan apa..kalau tiba2 dh sampai masa..hubby pulak masih kat rumah..x ken naya??waaaaaaa, kalau ada hubby , semangat tu lain sikit..


ni tgh menaip pun, terasa sengal2 je bahagian peha ni,,puas dh urut tp x jalan jgk.. dh la hari ni nk pergi dungun (lebih kurang sejam perjalanan jugak), ada wedding sepupu abah..
bertambah sengal la peha ni duduk lama2 dalam kereta..


out off topic ;
lepas sorang, sorang geng mommy to yang dh selamat melahirkan..terbaru mommy rose. selamat melahirkan baby boy yang yang tomel dan hensem..tahniah mommy rose dan daddy fird ;))kalau suke , like la ;p

8 comments:

^effa^ said...

aah yuyu, blog ada prob.. abis sume komen hilang.. effa ingat effa sorang je ada problem ni. hehh

mama_afiq said...

yela yuyu mmg blog ade pblm.. geram btl.. sunyi rase xdpt bw smlm..
yuyu baby dah makin hampir nk kuar la tu.. psl tu dia dah turun ke bwh n menekan kat bwh nu.. my advise.. jgn travel jauh2 yer.. dok dlm kete tehentak2 nnt lg sakit jdnye.. take care k...

~Yun~ said...

yun pn bosan semlm,xleh nk bukak blog korng semua..nk komen apatah lagi..hukhuk!tp hari ni da okey kan..yuyu byk rest k..kalau jalan jauh duk dlm kete lame2 mmg penat,yun pn xtahan,sbb tu kene byk stop,exercise skit kaki..take care dear!

^nanie^ said...

yu,blog mmg problem kt 2-3 ari lpas..tension je..dala idup blogging satu kemestian..haha..xpost entry pon leh taw psl entry org lain.lg2 mom to be..kan yuyu?xlame dh yuyu ni..xpe,pasni klu blog prob,kite chat kt fb plak ye?hehe

mommie yuyu said...

yun :
ye la yu.kalau jalan jauh lama2 dalam kete mst sakit pinggang..mmg kena benti pastu rehat cuba jalan2 sikit kan..yun pun sama tau..exercise ;;)

mommie yuyu said...

effa ;
sakit hati kan??x sempat nak reply komen.tgh dh xde

mommie yuyu said...

mama afiq :
yuyu pun risau ni, kalau follow abah travel mana2..mst terhentak..abah tu bwk kete laju bukan main ag..lepas ni kena beringat la..yuyu ikut pun bukan apa..saje nk bergerak sikit..asyik duduk rmh je

mommie yuyu said...

nanie ;
tu ah, boring je hidup ni x dpt bw, x dpt komen..x dpt tulis entry kdg2 x kisah sgt..tp bab2 nk bw tu geram tu..

lepas ni, kalau ada pape kita roger2 kat fb la pulak k