Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 19, 2011

One lovely blog award

terima kasih mama zatil, opsss ke mommy zatil?? (jap kena confirm dgn aiman dan aizam mana satu betul ni) sebab pilih yuyu sebagai salah seorang penerima award ni..

untuk pengetahuan semua, semenjak yuyu kembali aktif berblog dengan entry pertama pada 14/1/2011 ini lah julung2 kalinya yuyu menerima award..

maknanya yuyu sangat bergembira dengan pemberian award ini.terima kasih sekali lagi kak zatil-mommie yang awet muda ini mempunyai 3 org anak.yuyu kagum dgn cara mommy zatil jaga anak, uruskan masa, dan semua lah..zarif sangat comel dan chubbbby..hehe


syarat terima award ni ada 2..yuyu buat satu2 ye.

berkongsi tentang diri ini
-saya seorang penulis blog yang masih mentah dan bergetah..opsss
-bukan seorang yang single
-dikenali sebagai family girl di kalangan kawan2.sbb kemana2 mst dgn salah seorang adik beradik atau satu family.
-sukakan benda yang kreatif, unik, kuit miut
-sangat suka kan mengkaji tingkah laku manusia..dh jadi tabiat dh..siap beli buku "how to observe human behavior regarding to maslow theory"
-nampak sombong, tapi bila dh kenal baru tahu yuyu ni suka bercakap dan mendengar.
-bercita2 untuk menjadi bisneswoman.tu je la eh..kang banyak2 ada yang scroll atas laju2 dan pangkah page ni..hihi..

berikan 15 bloglist yang baru ditemui
15 je?yuyu kalau boleh nak bagi kat semua kawan2 blogger yuyu..ssh betul kalau nk buat pilihan.xkan nk guna random.org lagi..hmm yuyu pilih jgk la.pada yang terpilih jangan kecik hati ye..
1.mama pipie
2.mommy lavender
3. puan kutu
4. izan ishak
5. puan aina rahman
6.rosie rose
7. effa - geng kembar sama due date..hehe
8. pya
9.queen aida
10.cukup 9 je yuyu list kan..yang lain boleh amik ye.yuyu mmg nak jugak la bg kat semua blogger kat sini..
yang di tag, yuyu x paksa kamu buat tau..kalau x buat xpe..yuyu nk kwn jgk..hehe..

kalau suke , like la ;p

8 comments:

Rosie Rose said...

uish uishhh ada nama kite! mekasih, mekasihhhh! igt gak yuyu kat kite nihh...

mykhalis said...

hehe..semua bloglist mommy je..untuk papa takde ke?

Mama Kembar 3 said...

congrats dpt award ni yuyu, mmg puan blog & blog ni lovely pun :-)

btw, mama tag yuyu untuk giveaway ni: http://mamakembar3.blogspot.com/2011/04/diariummi-giveaway.html

mommie yuyu said...

rose ;
mst la ingat..antara mommy to be terawal yang yuyu kenal kat blog ni..

mommie yuyu said...

mykhalis ;
bukan xnk bg kat papa..tp tau dh , geng2 papa bkan layan award2 mcm ni..

mommie yuyu said...

mama kembar 3 ;
yuyu tag tag mama , sbb tgk kak zatil dh tag mama dh..alahai, malu plak yuyu mama ckp mcm tu..dalam hati suke ni..;))

ok, skrg jgk yuyu join.yuyu buat blog khas untuk GA.semangat!!

Pya said...

Eh Pya br t'perasan ade entry pasal award ni. Tgk2 ade name Pya pulaks. Anyway thanks Yuyu! Nanti Pya amek k!

Puan Kutu said...

macam dh pernah dpt award nie.hehe...tq yer 4dis award.sory yer klu tk dpt buat sbb skang tgh busy