Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 30, 2011

tahniah





tahniah kepada semua mommies yang selamat melahirkan baby yang cute miut dan hensem hensem belake..alhamdulillah.selamat dah korang semua ye..yuyu buat entry sekaligus ye..


tahniah diucapkan kepada mommies di bawah ni kerana telah selamat melahirkan baby dengan selamat ;) ;)


sebelum tu, yuyu mintak maaf eh, yuyu x susun ikut turn ni.hihi
1.mommy fikaryna 
2.mommy yanie 
3.mommy fatrina 
4.mommy molie 
5.mommy aishiteru 
6.mommy ana 
7.mommy ixora
8.mommy nad 
9.mommy ieta 
10.mommy ally 
11.mommy jivebum 
12.mommy nanie

dan terbaru!!!!! suprise ;) ;)


13.mommy aina- selamat sudah sorang lagi..


ada yang tertinggal ke??kalau ada yuyu mtk maaf..bgtaw la,nnt yuyu listkan jgk


bila nama yuyu nak masuk list ni..huhuhu


tahniah tahniah tahniah semua...

kalau suke , like la ;p

14 comments:

Shu @ Mrs. Hamid said...

Yuyu, aina dah bersalin ke? mana tau?

mommie yuyu said...

shu ;
hari ni.yuyu tgk kat Fb aina tadi..alhamdulillah, selamat dah..baby boy dia nk keluar on due date jugak

Rosie Rose said...

best kannnn diorg dah dapat baby.... huwaaaa eksaited sama!!!

.:Mrs. Engineer:. said...

tq yuyu :)

mommie yuyu said...

rosie rose ;
ye la, kita yang mendengar ni lagi excited kan rose..tp rose pun dh menghitung hari tu..

mommie yuyu said...

mrs engineer ;
sama2..aleesya comel..yuyu suka tgk

Anonymous said...

mommy sazzy falak pun dah bersalin, kembar girl lily nazril&tiara rose

mommy rita rudaini pun dah bersalin..
namanya arjuna..semoga rumahtangga rita selamat, cian kat dia kan

mommie yuyu said...

anonymous ;
sorang lagi, mommy maizawati pun dh selamat melahirkan baby boy..

molliesa said...

mommie yuyu...thank u..kite ade dalam list..hehe..:) nanti mommy yuyu lak neh..moga selamat semuanya..:)

Ayu Hashim said...

ramainya mommy bersalin yaa.. sukanyaa... mummy yuyu nie bila pulak yaa???

Puan Kutu said...

congrate kepada semua mommy...yuyu nk belajar buat fanpage fb tu sng jer.boleh tnya pakcik google.sory tgh busy,lama tk jenguk yuyu..:)

mommie yuyu said...

mollieasa ;
amin..mintak2 selamat..thanks molie

mommie yuyu said...

ayu hashim ;
tu la, ramai betul..ni tahun ni saje..
yuyu ada lagi 7 mgu..

mommie yuyu said...

puan kutu ;
oo itu fanpage ke?xpe mommy, asal mommy x lupa kat yuyu...