Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 13, 2011

siap!!!

akhirnya setelah bertungkus lumus , yeke bertungkus lumus?.. siap sudah sarung tilam si manja kesayangan mama ni.. bila dah siap 2 set, teringin pulak nk tambah 1 set lagi.tapi kali ni nak buat ropol2 skit..kain merah dah beli sbb my mom la yang request suh buat warna merah..warna pebret dia..

dulu beli kain warna biru dan coklat ni sbb xtau gender baby.snng nanti kalau keluar boy ke girl ke , dua2 boleh pakai.kalau beli pink, x ke naya.kang penat mulut mama nak terang kan bila org bertanya..tau jela, tahap curiosity manusia ni..?


meh sini mama nak tunjuk hasil kerjatangan mama yang pertama untuk buat hati kesayangan mama ni


set 1. 



set 2


set 3
??
??
coming soon la ye..baru siap menggunting.petang ni kalau sempat nak ajak papa g cari renda2 skit.
rajin tak mama yuyu ni?rajin kan??hikhik...sila muntah jauh2 skit.kang terkena sarung tilam anak mama ni..hehe


doa mama untuk si manja hari ini.

"Ya Allah, kau sihatkan la tubuh badan anak di dalam kandunganku ini, kau panjangkanlah umurnya,  kau sempurnakanlah fizikal dan mental anakku Ya Allah.sesungguhnya tiada penawar yang lebih hebat dari penawarMU Ya Allah.. Kau kurniakan akal fikiran yang cergas untuk anakku ini Ya Allah dan Kau bajailah hati anakku ini dengan iman yang teguh dan kental. Amin."

kalau suke , like la ;p

16 comments:

Rosie Rose said...

wah wah wahhh... tuuuu dia! rajin rajin! beli tilam kekabu ke yuyu?

___Mrs Suhaidi___ said...

cutenyer...nasib bb dh besar...hehe

mommie yuyu said...

rose ;
ye, beli tilam kekabu je..mak yang suh beli tilam kekabu..sejuk katanya..harga pun murah compare dgn tilam kat pasaraya tu..dan tahan lama

mommie yuyu said...

mrs suhaidi ;
hehe kecik je tilam ni.amik size kecik.sbb senang nk bwk g mana2.maklum la, kete size S je..

Anonymous said...

boleh ke nak tempah?hehehe

pasni boleh la bniaga 09

.:Mrs. Engineer:. said...

Rajin lh yuyu..sy x rajin plus x reti pn nk menjahit.uhu

Maznie said...

suka la tilam u buat ni..nampak sgt empuk dan selesa :D

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

wahhh... pandai nye..dan kreatif sungguh... =)

mommie yuyu said...

anymous ; belum mampu amik tempahan..ini pun makan masa nak siap..tp xtau la satu hari nanti.

mommie yuyu said...

mrs engineer ;
ye la, saya ni kan suri rumah..kena la exercis sikit..awk keje lain la..

mommie yuyu said...

maznie;
yuyu buat sarung je.tilam beli siap..mmg empuk..sejuk plak tu

mommie yuyu said...

puan dot ;
saje suka2 habiskan masa seharian xtau apa nak buat..

zatil said...

Yuyu..akak suka..klu dekat nak tempah kat yuyu je utk Zarif!

Mmg kena 2 set at least..sat lg accident mcm2, senang..

mommie yuyu said...

zatil ;
tq kak..tu la jauh kan pulak..kalau x boleh je buatkan..tp zarif dh besyar...size tilam pun mst lain..tilam yuyu ni kecik je

Atiey said...

tilam kekabu memang bagus sgt tuk bby dia sejuk sikit..n tilam ni labat nipis coz teballahkan..kalau beli tilam kat pasaraya tu dia cpt peotlah yuyun..petua org2 tua perlu ikut tmbh2 mak kita....oh yer nnti nk deliver bby dah pikir nak beli set bersalin jenama per???
mummy sarankan jenama biodex..bagus jenama tu...

Pya said...

wah siap ade 2 tilam baby tu! syioknye! pya tak beli lagi set tilam baby. hari2 dok survey tp tak beli pon lagi. maklumlah kena tunggu hubby dpt gaji. (-_-)