Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 19, 2011

yuyu nak bg hadiah kat korang

woah, tajukkk!!! hebak hebak!!
"mung tulih tajuk gitu macang ge nok beri hadioh rumoh banglo tepi bukuit je owk..." (sila tny org ganu kalau x faham..hehehe)


Bila tengok blog ni semakin ramai pembaca, rasa syukur sangat2. Alhamdulillah. Rezeki pun ada lebih sikit sekarang walaupun taklah sampai boleh boleh buat lap peluh guna not RM50. Haish!!


Jadi terasa mcm teringin nak beri penghargaan kepada pembaca, bloggers, blogwalkers bertuah yang datang ke blog merepek ni dan mendapat angka giliran 6666.


nanti siapa yang dapat angka giliran 6666, sila print screen mcm ni, dan emel pada saya.
kalau x ingat atau lupa , tidak akan dilayan sama sekali..hamboih!sombong kau.

"doh adioh mende yuyu weh?"
tungguuuuuu...
kalau suke , like la ;p

5 comments:

mykhalis said...

kalau gitu kene refresh sokmo la kat sini

nuruljannah sukhri said...

refresh je ke?nk kena piat ni..

mommylavender said...

mommy nakkkkk((((((~

queen aida said...

dgr hadiah mcm best jerk..haishh

zatil said...

wokey yuyu..kena tgk selalu la counter kat tepi tu...:)