Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 19, 2011

Kami di Colmar tropicale, Bukit tinggi

Cerita lapuk dan mungkin dah basi tapi tetap begedil , eh berdegil nak update. sebabbbbb...
ada cite tau kat Bukit Tinggi ni. ehem ehem.. 


meh layan gambagajah dulu sebelum mula bercerita


pemandangan dari bilik kami.Ghazania room.. rindu woooo tempat ni

sponsor utama-suami ku tersayang

Tuan tanah kedaung



Very recommended!! untuk mereka yang bercadang untuk bercuti dalam Malaysia. sbnr nya ini pun destinasi mengejut aku, tgu nnt aku story plak kenapa destinasi mengejut.

kitorang pergi lepas raya tahun 2010, masa tu baru kawin la katakan. kira bulancinta lah percutian ini. sangat suka tempat ni.. boleh jugak feeling mcm kat perancis, ehe..dah nama french style kan.



habis rm6 main game kat belakang tu.x dpt ape pun

Tapi makanan kat sini, agak mahal la.. kitorang selang2 ngan turun makan kat R&R genting sempah. x jauh 20 minit kot.lagipun sini x de ATM. tula worse sikit. nak tak nak kena turun jugak top up duit.
masa ni tracking nak naik ke botanical garden.FREE je sbb menginap kat situ. dari hotel ada shuttle bus free je nak dtg sini

mencungap jugak nak manjat ni..

aku x main pun ni, suami je main..tmpg posing saje.masa ni belum pregnant tu lasak sikit

depan Ryo Zan Tei..dapt tiket minum percuma.tapi kami x lalu nk minum sbb penat manjat

sama chubby je kami berdua kan?

gambar penutup kasi besar sebab ni nak bagitahu isi penting.balik dari Colmar, me dapat tahu positive pregnant.Hubby cakap, ini baby Bukit Tinggi...
wihaaa, tgu baby lahir, nak ajak dia dtg sini..








kalau suke , like la ;p

15 comments:

*luv Syahnia* said...

besttnye ;)

dah lama ajak en.tunang
ke bkt tggi
tp tak bksmpatan lagi..hihi

mommylavender said...

oooO~ patut la perut mantain santik mommy tengok..hee

nuruljannah sukhri said...

luvsyahnia ;
ajak la dia..xpun pegi lepas kwin ni.lagi best kot..

nuruljannah sukhri said...

mommylavender ;
kekeke, tu la mommy.skrg ni dh ke depan dah perut

Lulu caldina said...

wah tahniah...ekeke berita baik tu..

Mama Kembar 3 said...

bestnya! and nice pics too. Nnt bawak bb mesti lagi best kan :-)

E K A said...

bestnya yuyu.eka lom berkesempatan pegi ke sini...citer la detail...serius eka tak tau kat mana tmpt ni.cam baru wujud je.cantik gilos tmpt ni kan

zatil said...

wahhh..seronok tgk gambar, ramai kata mmg best ke sana..tp belum ada chance lg nak bwk bebudak..

...slim nyer yuyu..suka tgk!!

zatil said...

wahhh..seronok tgk gambar, ramai kata mmg best ke sana..tp belum ada chance lg nak bwk bebudak..

...slim nyer yuyu..suka tgk!!

nuruljannah sukhri said...

lulu ; terima kasih.mmg berita baik

nuruljannah sukhri said...

mama 3F
insyaallah ada rezeki mmg planning nk bwk baby.tmpt ni sangat tenang. sbb x crowd, x bising, sejuk dan nyaman...

nuruljannah sukhri said...

Eka ;
nnt yuyu citer detail psl tmpt ni.tu la,rupanya dlm negara kita pun ada tmpt2 cantik kan.tp kalau nk dtg sini, jangan lama2.nnt boring..yuyu pegi 3 hari 2 malam je..x puas pusing..

nuruljannah sukhri said...

kak zatil ;
mmg best kak.bawak la 3 boys pegi situ..best, ada swimming pool jgk. ada games, x berebut2 mcm genting.x bising.kadang2 ada persembahan. duit x byk habis sbb xde tmpt shopping.

slim kejap je..pastu muncit dah

Syafiqah Hashim said...

soo sweett!!!
thumbs up for the last picture :DDD

nuruljannah sukhri said...

thanks fika