Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 4, 2011

terima kasih hubby

kan saya dh kata masa di entri ini dulu. Hubby saya mmg jenis kalau dia nk bg hadiah ke, nak buat suprise ke ikut suka masa dia je..ni cerita bbrp hari dan minggu lepas. 
Mula2 dia balik sambil bwk balik PC baru untuk isteri tercinta ni online dalam bilik. kan skrg duduk rumah my mom..Dulu kami online pakai pc rmh mom yang letaknya di ruang tamu, skrg dh senang.ada PC sendiri dalam bilik, anytime boleh online, boleh update, boleh blogwalking....muahh, i love u encik sukhri!!!! ;)




jadi tak heranlah kalo akhir2 ni boleh tengok puan blog ni online tgh2 malam bute.. xde sape nk kaco..hubby tdo pun aku blogging ag.hekhek..tp selalu kena marah bila dh lewat sangat "tidurlah, dh lewat ni.ingat skit budak dalam perut tu nak rehat jugak" ok terus insaf. tarek selimut dan pejam mata. padahal dalam hati teringat pulak, lupa nk bw satu dua blog ag..akhirnya tertido tanpa disedari.




lepas tu selang sehari dua, dia bwk balik pulak satu kotak lagi. Tapi kali ni kotaknya kecik je..ce teka ce teka!!! bukan bukan!!bukan barang kemas, bukan juga zhulian.. tapi....
;
;
;
;
;


taraaaaa...eh mana kotak?mana kotak?
td semangat aku amik gmbr kotak tu.sekali internet buat perangai lembab dia..
hasilnya aku google je la gambar.sbb gmbr kamera ni mmg xleh nk amik.ye la, nk amik guna kamera mana plak?kamera HP???xder pulak kabel nk transfer ke PC neh..

thanks encik google

INI DIA!!!!!!



ini la hadiah terbaru pemberian hubby tercinta...

walaupun bukan SLR, tp aku ttp suka..lepas ni setiap entri mesti letak gambar ..biar korang hingat muka aku sampai bila2..boleh mcm tu?

sebenarnya aku dh ada kamera digital sendiri. tapi adik aku yang study kat UMP pinjam.. yang ni best sbb touch screenn..hikhik..mst korang x heran kan.tp aku suke..
anniversary ni?agak2 hubby bawak balik apa pulak ye..xpela, x kisah pun..asalkan dia balik..tak gitu?
malam ni teringat pulak kat hubby yang jauh di selatan sana..hubby janji kalau esok habis keje awl, dia balik terus..Td dia baru call cakap ada kat kapal lagi..malam2 pun keje..poor my hubby kan? kan? kan?



tabung nak beli stroller si manja. kalau nak bantu kelik ler



kalau suke , like la ;p

10 comments:

zatil said...

wahhh..bes!!!!! Suami mana tak sayang wife dia kan..kan... Alhamdulillah.. rezeki baby tu yuyu.. Enjoy ur new gadgets.. :) tumpang hepi jugak!

aDieyZa said...

mmg best bila encik suami belikan sesuatu yg kita suka.. lg bermakna sbb nanti yuyu blh ambik gambar baby banyak guna camera pemberian encik suami kan..

Rosie Rose said...

wallahhhh tu dia! besnye dapat adiah. kite skrg, masing2 pk utk bb jerk. maklumlah, kan kite tak keje. jadi duit yg ada ready utk delivery nanti la. insyaAllah, pas sambung blajar baru leh soping2 sakan ;)

Izan Ishak said...

banyaknya dpt hadiah yuyu.

makanya lepas ni wajib n3 bergambar tau!

mommylavender said...

wah2 seronoknya dapat adiah.....hee~ mesti senyum spai tlinger kan kan ?

nuruljannah sukhri said...

zatil ;
rezeki baby la ni..xtahu apa mimpi dia beli semua ni.x pnh mintak pun.tp alhamdulillah..

nuruljannah sukhri said...

adieyZa ;
tu la, mmg srnk sgt bila dpt hadiah dr hubby.murah @ mahal x jd mslh.yang penting dr si dia kan..

nuruljannah sukhri said...

rose ;
rose nnt shopping kat sane, ingat2 la kita kat sini jgk ye

nuruljannah sukhri said...

izan ishak ;
rezeki bulan ni..mungkin hubby pun ada rezeki lebih..

ye, lepas ni wajib en3 bergmbr biar semua muak2 tgk.hehe

nuruljannah sukhri said...

mommylavender ;
mmg dh sampai tinger senyuman ni..hehe