Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 3, 2011

saje je nak buat aku marah..grrrrr

title mengada2????ok.silakan jeling saya dengan penoh rasa tak puas hati.
mmg tak puas hati sangat dengan Milk a deal ni. Apesal sume advertiser yang buat milk a deal ni duk belah2 kolumpor sana? habis blogger2 dari negi lain apa pekdahnya? tengok je la..

ada la sesetengah tu yang boleh beli online. Tapi kebanyakan kena pergi sendiri tempat tu untuk tebus voucher.. Discount mmg mantop la.. selalu gak bekenam.. tapi sangat hampa bila baca detail.. mesti kena pergi tempat tu..
Milk a deal terbaru yang sangat menarek minat gua adalah button my buttons dan saloon nail paradise tu..murah derr

frust gilo tak dapek ni....


ingat dapat la merasa discount dari button my buttons.HAMPA



Klik la sekali



kalau suke , like la ;p

2 comments:

$YAzana raszilan said...

tol tol:(

nuruljannah sukhri said...

tp sya duk belah sana ok lagi...dh kak jannah ni gane cite plok..jauh tu nk g..dok padan ngan minyok kete