Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 31, 2011

saya menang contest lagi!!

senyum manjang hari sebab me menang contest lagi. syukur alhamdulillah.. sebenarnya malam tadi mmg perasan owner contest, adik huda komen kat shout box bagitau saya menang tempat ke3.
tapi mula2 ingatkan menang apa.sbb rasanya contest tu belum tutup. x sangka adik huda dh tutup contest tu dan dan announce senarai pemenang.


me menang contest ni

Drop Dead Gorgeous Photo Contest

tempat ke 3.
hadiah nya? x kisah la pape pun.
kan saya dah ckp, saya join pun sbb nk sokong dan bagi semangat kat adik kecil kita yang berani buat contest ni.


kalau suke , like la ;p

12 comments:

Wan Adawiyah said...

tahniah bestnye asyik menang contest ajer...ermmm nak kne cube gak nie...h3h3

qucachahir said...

tahniah oke.. =)

solo molo said...

tahniah kak...


jom sertai 5 blog paling kerap dilawati 2011...

entry terbaru >
http://solomolo.blogspot.com/2011/03/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

.:Mrs. Engineer:. said...

Congrates :)

___Mrs Suhaidi___ said...

wah,congrats mama yuyu

nuruljannah sukhri said...

wan adawiyah ;
rezeki.alhamdulillah..join la, kan free je..sambil2 tu boleh support kawan2

nuruljannah sukhri said...

qucachahir ;
tq dear

nuruljannah sukhri said...

solo molo ;
tq.
ok, jap ag saya join

nuruljannah sukhri said...

mrs engineer ;
alhamdulillah mama aleesya

nuruljannah sukhri said...

mrs suhaidi ;
tq yan

mommylavender said...

salam jannah~ menang lagi...tahniah, ~hee

nuruljannah sukhri said...

salam mommy, terima kasih mommy