Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 17, 2011

Drop Dead Gorgeous Photo Contest

mari vote mama yuyu kat FB

malam ni dapat tag dari anim, ingatkan anim suruh vote untuk apa.rupanya2 dia join photo contest.. lepas dh siap klik sana sini, like pic cik anim, tertengok pulak yang cik anim tag saya.. mcm teringin je nak join..hehehe

sebelum join, mmg biasa saya tgk2 dulu profile blog, kenal2 dulu owner blog..alahai.... comelnye penganjur. baru 12 tahun oke! diulangi 12 tahun!.. tapi akak puji la dik, muda2 dah berani buat benda2 contest mcm ni. akak yang doploh tett tahun pun masih x yakin ag.
ok ok, xmo merepek.



ini gambar yang dipertaruhkan. VOTE for me k.thanks semua

ada nampak mcm 12 tahun jugak x?nk geng adik huda ni..hikhik.. x sador diri makcik ni

klik gambar pink saya pastu like page FB  huda dan like eh gmbr pink saya tus...wahahaha..mcm aku paling dewasa setakat ini..
klik ini pun boleh



klik banner ni kalau nk join..

THE DEADLINE IS :
25th April 2011
THE ANNOUNCEMENT IS :
27th April 2011

saya taq 3 org je dulu, yang lain join jugak k.bagi moral support kat adik kita ni..




kalau suke , like la ;p

10 comments:

mykhalis said...

selmat berjaya ekk

storyfromme said...

good luck ye :)

Syafiqah Hashim said...

thank you tag pika :D
gudluck tw!

nuruljannah sukhri said...

khalis : done..tlg kelik like ..hihihi

nuruljannah sukhri said...

storyfromme ;
join x???? like me eh

chentaNUYU said...

thanks tag!nnt nuyu mengigihkan diri jain contest nie!ahaks!

nuruljannah sukhri said...

Nuyu ; join jangan x join okeyh

iniialahaku said...

gud luck...

Puan Kutu said...

tak slh klu rasa diri muda.hehe btw gud luck!

nuruljannah sukhri said...

thanks iniialah aku dan puan kutu