Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 3, 2011

sape xnak menang Macbook Air, iPad, iPhone or Sony PS3

Seperti title atas ni, MILO Fuze mmg nak bg korang semua hadiah ngetop seperti Macbook, iPad, iPhone atau Sony PS. Tgl nak dgn tak nak je.
senang je cara dia.


pehtu
1. klik join now
2. like FB milo
3.klik how to win then ikut je step2 kat situ. sangat mudah.


Ini je step2 dia







dan sekarang, hanya tunggu keputusan nya... 


saya dh join churpchurp. korang tanak join ke? apa???nak? klik ni sign up churpchurp..


sini nak bgtaw kelebihan churp2 ni.
-setiap kelik dari kwn2 blogger kita akan dpt rm0.20. (ok la kan)
-tapi biasanya hari rabu ada "bonus wednesday, rm0.40 per klik. (sape xnk kan)
-pastu x pyh ssh2 jual brg ke promote ke, just paste the link dalam blog kita.tgu je la mereka yang baik hati dtg kelik.. mcm saya ni mmg suke kelik2 iklan kwn. yela, dh alang2 singgah kan, apa salahnya membantu.mmg dorang x suruh mahupun paksa..tp saya ikhlas je..
-tak pyh tgu traffic naik mendadak untuk dpt BE ke apa ke, asal ada org kelik je.akan dpt earning..senang kan?
-tapi,kalau nuffnang dh boleh cash out bila earning cukup rm50 kan? churp2 ni nk kena tgu rm100 baru boleh cash out.. 


ni cuma sampingan sahaja..yang boleh memberi dan menaikkan semangat kita untuk selalu update. Tapi jangan pula tersasar terlupa tujuan utama kita berblog. tujuan utama saya ialah share maklumat dari kawan2..kdg2 blog ni dh jd rujukan kedua saya lepas ibu bapa dan suami saya..tataaaa... 
kalau suke , like la ;p

7 comments:

chentaNUYU said...

Mcm best je :)

nuruljannah sukhri said...

cuba la nuyu

hamzah ian said...

nak nak./..

nuruljannah sukhri said...

join la..saya pun nk join x join lagi

adan said...

biar betul hadiah tuh..? macam best jek.. ^_^

iQa said...

grrr...nk free dr u bole? ;p

nescafe_ais said...

wah...cambest je
-dari syoknyerblogging-