Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 16, 2011

perkembangan si manja

si manja mama ni pandai dah ekh nak meniru geng2 dia..belum keluar lagi dh pandai nak berkawan eh syg.. saje la tu nak tunjuk kat mama yang dia tu friendly..mama suka sayang..tapi mama geram gak..saje je kan, nk kenakan mama... ok ce cite ce cite..


kan sehari dua ni, kawan2 boyot mama, mommie nad, mommie aina, mommie ally dan mommie nanie yang duk bercerita pasal kerancakan diorang berulang alik ke tandas dalam seminit sehari..bila mama baca post dan komen2 mommy to be april ni, mommy teringat pulak satu ketika dulu. di mana 1st mama tahu pregnant sehinggalah usia ank mama kat dalam ni masuk 4 bulan stgh, mama mmg berkampung dalam tandas.. kadang2 smpai menangis sbb letih ulang alik ke tandas.


start petang tadi sampai la skrg, bermula balik episod mama berkampung di tandas. siksa woooo... anak mama ni kan, saje je nk tiru kawan2 dia. x padan dengan kecik lagi, nak geng dengan budak besar.."anak mama sayang, awk tu kecik lagi, diorang dh besar, tgu masa je nk keluar..janganla awk buat mama mcm ni, sian mama tau, tunggulah dh besar cam diorang.bagilah can kat mama nk berseronok dulu.."


mari doakan saya dan anak sihat dan selamat.amin...saya kalau boleh nak sgt bersalin 38 minggu..amin amin amin








kalau suke , like la ;p

9 comments:

Cekodok said...

wah... sedang menanti la ni.. bestnyaaa.. hehe...

nuruljannah sukhri said...

belum lagi cekodok..kira2 ada lebih kurang 14 minggu lagi...

aNiM said...

mesti dah x sabar kn? semoga semua nya selamat n baby yg kuar tu akan jd anak yg soleh & solehah.. x sabar plak nk tengok baby tu nanti..hikhik

nuruljannah sukhri said...

anim ;
tq anim..yuyu lagi la x sbr...hari2 duk berdoa, cepatla masa berlalu..skrg buat2 x pedulikan hari.kalau ditunggu2 rasa lama je masa berjalan

mykhalis said...

berhati2 tau..semoga selamat dan sihat walafiat.. kalau amalkan minum susu kambingpun bagus.. segar anak risiko kunign kurang skit..

^nanie^ said...

ai yuyu..check up td skjap je..sume ok..nurse ckp da stat keen prepare brg taw..wee xsaba plus takuuttttttt.. dlm around 37weeks,bby da bole kuar anytime jerk..hehe

Puan aiNa Rahman said...

hehehe..bby kuar menendang tu asek terasa nak ter peee je manjang. tp seyes penat nk ulang alik ke toilet. penat² pun sonok gak, sbb ini pengalaman yg berharga..kan mommy? =D

kakngah said...

paling tak tahan... bila asek2 nk ke toilet waktu tido malam... huhuhu!!!

nuruljannah sukhri said...

mykhalis ; mmg MIL bg susu Hi goat.tp x start minum lagi.hehe

nanie ; go baby go!!!!best!

aina ; btul.mmg pengalaman berharga kan..mmg kena nikmati betul2...

kakngah ;
yeeee..mmg menakutkan..sejam tu berbelas kali keluar masuk tandas