Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 29, 2011

nak join GA saya x?

bila dah selalu sangat join GA , contest orang. teringin pulak nak buat GA sendiri. lepas berkira-kira seorang diri, sebab encik suami mana mungkin nak ambik port hal2 mcm ni. maka dengan rasminya (woahh gituuuu) saya sebagai penulis blog precious moment ingin membuat GA pertama saya sendiri..


tapi.... agak2 ada sambutan ke tak ekh?
org kata selagi tak cuba mana tahu hasilnya kan? okla, saya dengan yakin sikit2 nya cuba jugak buat GA.. 


panjang pulak intro..mana GA tu?????


tunggu next entri k.kalau suke , like la ;p

3 comments:

Jieda said...

laa...dengan semangat berkobar nak join ni he3..rasmikanlah GA tu cepat,nak jadi orang pertama join ni he3

nuruljannah sukhri said...

hehe, jieda, tunggu jap lagi..mekasih bagi support.terharu la pulak

mykhalis said...

gud luck tau..

Fakta mengenai seks yang anda tak mungkin perasan

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs