Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 17, 2011

my 1st GiveAway

ce kelik, ce kelik 


petang everbody ( ni apehal lak nak feeling minah salleh x brp putih ptg2 ni,   hikhik ;)

petang ni saya mau join GA lagi.
hadiah GA kali ni agak bestttttttttttttttttttt sbb kalau saya menang, selamat dh 2 3 bulan x pyh beli susu untuk si manja nanti..


para2 bakal ibu, ibu, dan sesape saje, nak dapat hadiah susu S-26 GOLD x?
(mcm dalam gambar atas)
kalau suke , like la ;p

8 comments:

Wan Adawiyah said...

join jgn xjoin..mahal Ooooo susu nie..h3h3

mykhalis said...

buat masa nie baby boy khalis susu ibu je..hehe

nuruljannah sukhri said...

wan adawiyah ;
btol ke?ok...amin mtk2 menang
akak join la jgk

nuruljannah sukhri said...

mykhalis ;
mmg niat mcm tu pun.tp saje mencuba nasib...

mommylavender said...

susu tu mmg mahal ...tapi elok, anak sulung mommy dulu merasa gak minum susu tu....wat sulam dgn susu ibu,~ semoga jannah brjaya nanti.

naqiah said...

anak kucing je ad.. so xnk join.. hahaha

nuruljannah sukhri said...

mommy ;
kalau yu menang ni, merasa la jugak anak ni minum.kalau x, nan ado la...mcm bazir je nak beli...sbb planning nk EBF

nuruljannah sukhri said...

Q ;
ank kucen pun boleh jugak minum ni.bg dia rasa hidup mewah,,ehehe