Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 14, 2011

kuciwa dengan heartbeat

kenapa ekh?
aku perasan sejak 2 3 minggu ni, earning heatbeat aku  ssh btul nk naik..pdahal ramai yg bgtaw "i klik ur HB"..aku yakin korang xkan tipu tipu tipu aku.. aku x kisah mane pn sbenanya sbb bukan kita kena keluar tenaga atau kene kerja..cuma tepek banner HB je..









tapi, tiba2 rasa musykil dtg menjelma, ke aku ada silap kt mana2..mungkin silap tepek banner  ke.. mungkin ada x lengkap borang ke..korang tahu x knp?kalau suke , like la ;p

7 comments:

storyfromme said...

kita ada masalah yang same.tiap-tiap hari orang cakap da klik HB tp x naik sesen pon.ape kes?ade sape2 bole bg penjelasan?

name saye miza said...

same!!!!
:(

nuruljannah sukhri said...

storyfromme & name saya miza ;
la, sama eh..ingat saya je..kita tgu kalau2 ada2 komen dr mereka yg boleh membantu

E K A said...

DAH LAMA EKA PERASAN BENDA NI.TP EKA IGT, EKA YANG TAK PANDAI.TP MEMBER CKP CLICK...AMOUNT TAK INCREASE PUN...PELIK...

nelly said...

Ini mesti orang tipu ..kata klik ..tapi , tak pun ,,,

nuruljannah sukhri said...

eka ;
ye la kan..nasib la kita cuma tepek je iklan dia kat blog.kalau tak, mmg dh lama kena remove..hehe
biarjela..nk naik 4 sen sehari pun ssh..

nuruljannah sukhri said...

nelly ;
hmmm ..xtau la.
nelly punya ok ekh?