Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 19, 2011

Juara RAJALAWAK musim ke 5

walaupun semua duk bercerita pasal ke tak best tan raja lawa musim ni, saya dan suami tetap menjadi penonton setia setiap minggu.walaupun kadang2 abah spoiled kan dengan mengajak kami berbowling di Mesra Mall, kami mmg akan tetap tgk ulangan.kalau x smpt jgk, sanggup youtube youuu.... Homang haih, mmg fanatik sangat ekau laki bini ni jang??. Tak kot, sbb dh follow dari awl, so nk la tahu jalan cerita sampai habis kan?

meh aku perkenalkan
Balas, Man (the winner) dan R2

masa duk follow tgk RL ni dulu, mmg langsung x dpt teka siapa bakal jadi juara sbb masing2 mcm x konsisten sgt.minggu ni ok,minggu dpn ko..mcm tu la seterusnya blablabla..
dulu2 ingat Nazmi ada peluang.tp masa minggu dia terkeluar tu mmg agak KO la persembahannya. (adakah aku akan di band peminat Nazmi?) oh tidak.com!! (pinjam word leen).

Final malam td, mmg dh agak dh Man akan menang..Gua suka lu la man..Terbaik la lu..Pos Malaysia RAJALAWAK musim ke 5.. Tapi R2 pun aku suka jgk, balas suka lawak double meaning, malu mak, nyahhh...

Agak-agak kalau korang menang rm100k tu, apa korang akan buat? kalau lah aku dapat......


kalau suke , like la ;p

2 comments:

mykhalis said...

peminat setia rupenye..hehe..ada mengundi tak nie?

nuruljannah sukhri said...

tak pun.sekadar minat gitu pun..blom terbuka hati nak undi sape2.hehe