Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 18, 2011

blog serius

Dulu pernah baca kat paper mana tah pasal sorang artis yang sukakan blog serius. serius masa tu aku mmg jahil dan xtahu apekebenda ke blog serius tu. dan langsung x minat nak ambil kisah.. dengar pun mcm tak menarik je kan..buat la nama sedap sikit mcm blog precious moments ke... eccehcehcehceh..   tamat disitu.


sehinggalah satu hari tu, bawa ke hari ini dan aku yakin sangat akan berterusan selagi hayat blog serius dikandung badan, aku perasan hubby aku rajin pulak duk layan blog. mula2 x perasan pun dia duk tenung blog apa, blog siapa. Tapi bila dh balik keje je, belum sempat tukar baju, dah hadap blog serius, lepas semayang mahgrib trus blog serius, sambil tunggu aku hidangkan makanan kat dapur pun sempat lagi blog serius..pendek kata, pantang ada masa terluang mesti nak tengok blog serius..aku pun apa lagi!! serius la jugak nak tau.. apa yang serius sangat kat situ..


sekali tu, masa dia tengah serius duk menengok isi kandungan blog serius tu, aku pun join la sekali dengan serius... WAWWWW!!!!  serius menarik la derrrr.....setiap kali buka mst ada update.ada fun, ada berita , ada cite cool...macang-macang adaaaa... Jadi lepas ni, mmg aku kena berkongsi la masa menggunakan pc ni dengan hubby.. kalau dulu, PC ini haku yang punyer!! skrg tidak lagi.. aku stop jap pergi tandas, dia dengan pantas dah amik alih dah.. tapi xpela, biaw la dia nak membaca, nanti anak dalam perut ni ikut rajin jugak..eh, dia ikut ke perangai terkini bapak dia?sbb dia duk dalam perut aku.. kompius jap


aku tau, mesti aku ni antara mereka yang tercorot dalam carta yang tahu pasal blog serius ni kan..


biaw ler, biaw ler, ade aku kesah??? eh eh tak tak... (tu dialog amyza adnan je,)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?





kalau suke , like la ;p

5 comments:

Jaslin Jamaludin said...

oh sis. bukan hubby sis je. hubby leen pun sanggup bersengkang mata samapai 2 pagi belek blog serius tu.. yang kita ni tercangok la tunggu bila dia nak tido.. geram gak kadang2.. HAHA..

aDieyZa said...

serius zana baru tau ttg blog serius tu.. hahahahahahaha.. ketinggalan betul la zana ni kan..

nuruljannah sukhri said...

leen ;
btol tu.kita ni duduk sebelah posing paling seksi pun dia masih serius dgn blog serius..makna nya pa leen??

nuruljannah sukhri said...

adieyza ;
yu pun baru tahu ni za..pegi la menelaah ..mcm best taw

Jaslin Jamaludin said...

maknanya kita kena serius berposing lah sis. ayuh! hahaha. pakai string hot kaler mearh ok. tett!