Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 9, 2011

cerita weekend lepas

Besties kesayangan,  cik bai ajak pegi makan2 dan jalan2 sabtu lepas.kebetulan hubby xde, outstation bbrp hr. lepas dh diberi kebenaran bertulis, maka aku dgn cik bai dh merancang pelbagai perkara tidak senonoh hari itu.. 

cik bai dtg pick aku kat rumah dlm pukul 12.30 gitu.time tu perut mmg mendendangkan irama keroncong dah, sbb tak makan dari pagi. dah plan nk g makan mi rebus spesel!!! terbaik ok, setakat ni aku x pernah jmpa mi rebus sedap cam ni. sbb lapar sangat lupa snap gmbr mi rebus tu.mungkin di lain acara...ok


bulppp.. masing2 dh kekenyangan. cik bai bg idea bernas untuk lepak2 di pantai. kitorang decide pegi pantai teluk moknik @ skrg lebih terkenal sebagai monica bay..cik bai ajar saya pakai eyeliner.. aktiviti melepak ni mmg betul2 melepak.satu hape makanan pun kami x bawak.. takpela, janji seronok sgt sbb dapat bersama kawan ksygn ni.meh tgk gelagat dua org budak ni..





cubaan membuat ilusi kecil pada gambar x menjadi.


x nmpk gaya ibu mengandung 6 bulan pun kan..
bila la nk nampak baby bump ni..


nmpk x perhiasan kat awning tu?kretip kan??





suka sgt dpt bergambar dgn kamera baru...hukhuk


idea cik bai nak buat alar2 gmbr main bunga kering.
jadi mode gmbr di grayscale kan.


hasilnya!!!
ada x mcm org menurun no ekor??

ok, cerita belum tamat lagi.lepas dh puas memerasankan seperti model dan fotografer terkenal, perut pun dh start nyanyi balik..kami singgah makan2 kuih kudus (tahu x?), kuih boom dan jus durian belanda.yummy!! pun lupa amik gmbr. 


off topic jap !!

online pagi td, cek nuffnang dulu..sejak 2 3 abad hari ni, rajen pulak cek akaun nuffnang. (dengan harapan, tiba2 je earning jadi rm1k+++..xdo makno eh jang!!!). weeeeeee, senyum sampai telinga. Nuffnang bg 2 BE sekaligus..skrg dh ada 4 BE..mintak2 lepas ni earning bertambah la sikit2 pun..mekasih nuffnang..esok2 bg BE lagi k...



kalau suke , like la ;p

8 comments:

$YAzana raszilan said...

waaaaa..jeles..:)

___Mrs Suhaidi___ said...

bestnyer...(sbb gi pantai & nuff itu)

zatil said...

wahhh...comel lg yuyu...sabar..sat lagi..sure nampak baby bump tu...sampai x boleh nak cover dah..:)

nuruljannah sukhri said...

syazana :
kak zura kata bila sya nk g picnik eh??nnt kita bwk makanan byk2 okeyh..

nuruljannah sukhri said...

mrs suhaidi ;
mmg best sbb lama dh x hang out betul2 ngan zura..biasa kejap2 je.hari tu mcm dpt spend the whole day pulok.

nuff mmg best..

nuruljannah sukhri said...

zatil ;
kak, dlm gmbr je kot nmpk comel.kak luor lagi comel, mcm mak gajah..sbnrnya bdn mmg tambah chubby tp tang perut je kurang nmpk lagi...x sbr nk tgu perut besor

^nanie^ said...

besnye lepak tepi pantai..bile la dpt lepaking lagi..huhu..nmpknye kene tggu bby kuar la ni..sobsob

nuruljannah sukhri said...

nanie ;
lepak dgn baby plak pasni..lagi best...nk juugakkkkk