Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 15, 2011

BEN ASHAARI ; BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN-terengganu

BEN ASHAARI ; BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN




selamat malam semua, tadi tengah jalan2 tengok update kawan2 blog.. tertengok segmen ni kat blog ben. rasa mcm nak join la..


saya anak terengganu yang dilahirkan di terengganu, dibesarkan di terengganu dan sekarang menetap di terengganu..


latar belakang saya ;
saya seorang bekas cikgu gstt yang tamat kontrak hujung tahun 2010 dan hingga sekarang masih belum dapat panggilan untuk sambung kontrak walaupun hisyamuddin dh umumkan kat Tv nak amik balik GSTT yang ditamatkan kontrak. jadi, saya adalah seorang suri rumah tangga kepada seorang lelaki yang lahir di negeri yang berlainan. Jika tiada aral, saya bakal mendapat seorang cahaya mata pada bulan Jun ini.


profesion saya?
seorang tukang masak, tukang cuci baju, jemur baju, lipat baju dan semua la yang berkaitan dengan baju. eh tak tak!! yang berkaitan dengan rumah tangga semua saya  kerjakan.


blog febret saya mestilah..
1) buat masa sekarang, mestilah saya suka menelaah blog mommy to be.sambil berkongsi cerita, boleh menambah ilmu dan pengetahuan.
2) blog2 santai yang tak terlalu berat isi kandungannya..saya suka blog yang banyak info terkini sbb saya malas nk tengok berita jam 8 malam


blog yang saya x suka adalah..
-blog yang amatlah berat..loading  mak aih, 5 minit belum tentu siap. maaf ye kalau ada yg terasa..
-blog yg ada lagu - sbb sy serabut la nk baca entri lagi, dgr lagu lagi.kalau nk dgr lagu baik saya buka era.fm ataupun youtube..maaf lagi




impian saya terhadap blog kecik saya ni,
-supaya blog precious moments ni diterima oleh semua blogger tanpa rasa boring. sebagai org baru saya sentiasa mencuba untuk mencari sesuatu yang baru yang boleh menarik pembaca untuk singgah ke blog saya...eh, rasa macam ucapan menang award pulak.. di samping itu (ada lagi...) sy harap blog ni boleh memberi hasil sampingan pada saya..mcm ben tu..dpt rm4k sebulan..saya pun nak menang jugak!!!kalau suke , like la ;p

9 comments:

mykhalis said...

tahniah la..smoga jaga diri dan kandungn.. same je cam my wife..hari2 tengok info pasal mom yo be,, heh

nuruljannah sukhri said...

my khalis ;
owh awk pun daddy to be jugak eh?tq..take care ur wife too

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

YAYA AZURA said...

k.yaya pun join segmen nie..n also from trg..salam kenal yer...

Norfa said...

salam kenalan dari awek ganu

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince blogger kl..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

siti hidayah said...

salam kenal orang senegeri :)

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee

nuruljannah sukhri said...

thanks semua...kita dh berjalan2 dan follow kamu semua tadi..lambat sikit sbb sibuk je akhir2 ni