Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 28, 2011

28 minggu = 7 bulan

kejap je dh masuk minggu ke 28. tak sabarnya rasa nak menghabiskan lagi 12 minggu dan nak peluk cium my manja ni.. sekarang ni gigih duk cari nama untuk baby girl pulak.. sebab sebelum ni cuma standby nama untuk baby boy. ni dah lain pulak jalan cerita nya ni, jadi kena la standby dua2.. nanti panjang umur, bila si manja ni dah pandai membaca, me nak bg dia baca blog ni.biar dia tahu kisah hidup dia.. best bukan?

sekarang ni lebih kurang mcm ni la baby kat dalam ni



comel nye dia..tapi mcm mana agak2
si manja saya yang landing
 melintang ni.. nakal sungguh 


untuk pengetahuan korang, setakat ni saya belum lagi beli maternity dress.. hihi segan la nk pakai.. biasa saya pakai tshirt besar2 je atau blouse2 mak saya. ni dh tgl lebih kurang 12 minggu lagi ni, lagi la malas nak beli. membazir je, sbb kejap je pakai.. tak baik membazir.


jum layan gambar tak ada kaitan kejap
kan dah kawin, masuk fitting room berdua pun  tak kena marah..hahaha
dengan boyot mcm ni lagilah org xmo amik kisah.
sbnrnya, sbb mls nk berdiri kat luar fitting roon smtr tgu hubby fitting seluar. 
masuk je la sekali. boleh  betulkan pinggang smtr tgu hubby menerai seluar



masing2 semangat bina bidan

semalam me start minum susu hi goat. MIL yang belikan, katanya boleh elak baby kuning masa lahir. Usaha je kan, lepas tu doa dan tawakal.. boleh tahan la rasanya, MIL belikan dua kotak..tahan la la sampai due kot.. terima kasih MAK. lagi 2 minggu kita jumpa k, nnt mak temankan nurul shopping brg2 cucu mak ni kat juscco eh.. 
tapi me ttp setia dengan friso mum gold yang lazatttttt amat tu..

kawan2 semua, tlg doakan si manja saya ni sihat fizikal dan mentalnya, dan semoga dipermudahkan segala urusan.. amin.

p/s : kuciwa sangat dengan heartbeat. jadi dh malas nk tepek banner heartbeat di setiap entry. tapi korang bolehla sedekahkan klik kat nuffnang dengan churp2 saya k. tq :))



kalau suke , like la ;p

8 comments:

mama tims said...

yuyu...dah 28 mmgu dah ek,pejam celi pejam celik,kejap dah nak besalin..semoga bby n ibunya sihat walafiat..

padlie said...

Dah x lama tu, moga baby sihat dan kuat! :)

Entry terbaru padlie: AIR PASANG pagi, SURUT pukul lima dan Scoliosis: Kronologi

Wan Adawiyah said...

wan pun minum hi-goat juge...bgs untuk baby lahir xcukup bulan,elakan kuning n kuruskan badan juge...h3h3 itu umi saya yg ckp lor...h3h3

mommylavender said...

dah tak lame tu..jannah jage kesihatan tau

E K A said...

ala comelnya korang ni.nak gak pewut moncit camtu

chentaNUYU said...

comeynye la kak jannah ni! seri ibu mengandung :)

Puan aiNa Rahman said...

aina pn minum hi goat, awal² aritu je minum anmum..pastu lame2 terus rasa xleh telan dah anmum, sbb berbauu...hehe

ally said...

me pon minum hi-goat..dah x minum susu lain dah..n plus minum holicks kosong je..tu je la yg bole diterima tekak..*me pon kalo teman hubby fitting, ikut msk sekali..hehe..pedulikan sape yg tgk..lgpun dah khwn..*