Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 4, 2011

how to create Heartbeat account

mula2 nk ucap trimas untuk mama rafique sbb ajarkan yuyu buat sticky post ni.sangat berguna!

sebagai budak baru belajar dan masih belajar tentang kebestan HEARTBEAT, saya akan tunjuk caracara untuk buat account heartbeat affiliate. padahal semua orang dh tahu kan?hihi.. penat jugak print screen dgn edit2,terkial2 sbb x biasa guna window baru ni(xtahu window apa, ye!saya buta it).


mula2 klik je banner kat bawah ni.



lepas tu,



2. klik logo heartbeat.my (rujuk gmbr atas)

3. klik create account (rujuk gmbr atas)

4. lengkapkan borang dan jangan lupakan tick i agree... dan klik continue

5. klik join HB!AFFILIATE

 
seterusnya, scroll bwh sikit cari online application dan klik.kena isi maklumat peribadi lagi termasuk cara pembayaran income nanti.ai pilih transfer funds.tapi terpulang la pada kesukaan korang ye.

7. lepas dh siap isi, mcm biasa tick kotak i agree... dan continue
dah nk siap dh ni..

langkah seterusnya, klik MY HB!AFFILIATE

 
klik get a code untuk mendapatkan code HB yang comel2 tu.

kat sini ada 4 pilihan , iaitu horizontal, square, vertical atau text links. klik mana2 yang bekenan pastu copy code yang tertera di bawah.

lepas tu tambah la dalam gadget (HTML/javascript) dan letak di mana bahagian dalam blog anda..

saya pun baru join Hearbeat ni pada 3Feb 2011 dari mama Zharfan
jangan segan untuk bertanya jika ada kesulitan.saya pun budak baru belajar, jika ada salah silap tolong tegor ye..
tatata....
sama2 kita membina pendapatan masing sambil menulis.




kalau suke , like la ;p

5 comments:

naqiah said...

tq 4 the tutor.. dh follow awk.. =)

nuruljannah sukhri said...

sama2..sama2 kita klik HB masing2

.::MRS SUHAIDI::. said...

Tq yuyu...saye lg lmbt...baru tau ni...hehe

E K A said...

tq jannah...dgn bantuan andalah...saya dah dapat bt HB. ;) tq dear...

E K A said...

jannah,dia sama cam nuffnang ke...once click dah earn money...ke kene isi apa2 baru org tu dapat duit.eka dah click td.dapat tak...ngeh2.saya budak baru belajar