Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 3, 2011

heartbeat

saya sentiasa jadi orang yang lambat tahu tentang sesuatu perkara.tapi saya x sedih sangat, sebab saya kan baru belajar..sebelum ni, saya baru je belajar mcm mana nak siar iklan nuffnag antaran entri.so poor me kan? xpela, as long as masih ada yang sudi memberi tunjuk ajar, saya x kisah menjadi yang terakhir tahu semua tu. skrg makin gigih menulis lepas tgk BE nuffnang yang menari2 kat belog.thanks nuffnang..thanks juga untuk semua yang tolong klik ye..ai syg u olls.hihi..
nah, kenyit mata x menjadi untuk semua


tapi hari ni, 3 feb 2011 saya yakin saya menjadi org yang agak terlambat tahu tentang ke "best" an heartbeat ni. sebenarnya dh lama duk klik HB blogger lain, cuma masih x fhm dan x tahu apa kepentingan HB ni. sehinggalah ke hari ini, pagi td singgah membaca kat blog mamakembar3 yang mana mama ni ada bgtaw pasal earning beliau  dan cara menyiarkan HB kat blog kita..terima kasih mama untuk 3 F yang hensem2 tu.saya dh join dah.

harap2 lepas ni bertambah la pendapatan suri rumah ni. u klik ai, ai klik u k.ai tgh struggle nk buat entri cara cara nk sign up HB ni.nnt ai upload k.


klik ni dulu sayang, klik sekali je sehari,ai dpt rm0.04 sen setiap satu klik

saya nak mengajak kawan kesayangan saya untuk buat HB jugak, kalau kamu dh ada abaikan je la ye..

nuffnang jangan merajuk tau, dh klik HB klik nuffnang pulak.


kalau suke , like la ;p

5 comments:

Cery said...

salam kenal...saya pun tak letak2 lagi iklan nuffnang kat blog...nak try gak la.. by the way..salam kenal..jemputla dtg blog saya gak ye..bertukar2 info..bertukar2 followers..bertukar2 blog list..jommm

nuruljannah sukhri said...

hai cery, siar la nuffnang dan HB ni.dua2 bg kita ok.x menyusahkan.snng nk handle.
k, nnt saya jalan2 kat blog kamu

Mama Zharfan said...

me dtg click ur HB :)
memang nuff prob kot ari ni--sbb cuti CNY kan--staff nuff cuti tu :)

E K A said...

jannah.eka pun tak tau gak bab earning ni.ada tempek nuffnang tp tak reti la nak pakai...ni pulak heart beat lagi tak tau...so no wonder la kalu earning eka juz 2-3 hingit.

satu lagi, bab nak click bagi earning kat org pun eka tak reti...juz click je ke.once click mmg kite dah dermakan kat org ke...tehehhe...buta it kan

Mama Zharfan said...

me dtg click ur HB utk ari ni :)
u nak tanya apa yer psl HB tu?? drop a comment kat my blog yer :)