Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 1, 2011

bagaimana meletakkan iklan nuffnang di antara post

morning bloggers! kali ni saya nak share dgn korang mcm mana cara meletakkan iklan nuffnang di antara post. heh, padahal sume org dh tahu.haku sorang je yang baru nk tahu kan.tapi xpela, x slh kongsi ilmu ni..dulu cikgu selalu pesan, jangan kedekut ilmu,nnt Tuhan tarik balik..haa takut x ?takut x?


saya dapat cara ni pun selepas di beritahu oleh seorang Girl Friends saya iaitu, jaslin. time kasih leen nah.nnt kita jumpa sis belanje leen neh neh neh...cara ni mudah, senang dan kompem menjadi.


untuk meringkas kan cerita, klik neh, anastasyea.nnt jangan lupa ucap terima kasih daun keladi kat dia neh..sbb bg tunjuk ajar.


akhir sekali, iklan dh ada tu, kelik la sekali..kalau suke , like la ;p

5 comments:

Jaslin Jamaludin said...

dah klik. kat leen dah klik belum?
ngeheh.
same² sis ku sayang.
tak salah berkongsi info. leen pun cedok dari dia.
mr google kan ada. ;p

nuruljannah sukhri said...

sis x terpikir pulak nk google dr dulu...sis kelik dh...comel je

a n a s t a s y e a said...

terima kasih ye sbb bg creadit link kat anastasyea =)

anastasyea's latest post .. RM12,608.20 Hasil Blogging Untuk Bulan Januari 2011| Biar Betul!

Jaslin Jamaludin said...

anastasyea. follow lah blog kite jap. ;p
tak malu dh ni. huhu

nuruljannah sukhri said...

sama2 anastasyea..wow rm12k hasil untuk feb???den nk jugak cam tu kan leen?