Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 9, 2011

alhamdulillah

masih diberi peluang untuk meneruskan rentak di dunia ini,
tgk jam dh 6.30 pagi.kejut hubby bangun mandi solat, siap2 g keje.
walaupun setiap malam adalah penyiksaan sebelum tdo.alas 3 biji bantal masih x dpt tdo.
hidung tersumbat, tekak terasa perit..bila duk minum air suam bergelen gelen, mulalah nk berumah dalam tandas.
nk menangis pun x guna, nk merayu kat suami lagi la x guna, xde apa dia boleh tlg.nk suruh picit kepala, x pening..nurse kat KK x bg makan ubat selsema, bahaya untuk kandungan katanya. ada x petua lain untuk hilangkan selsema aka sumbat hidung ni?? tolong...

tapi setiap hari, selagi masih boleh bangun.mesti on pc dan type www.blogspot.com. Terasa x lengkap sangat if dalam sehari x dpt tgk update kwn2 blogger ni. walaupun baru sebulan lebih ini, aktif blogging, dh mula terasa blog adalah sebahagian dunia hiburan yang bermaklumat untuk saya.. Facebook dh lama x terusik. adakah saya kacang lupakan kulit??


kelik banner comel bwh ni, jika kamu sayang saya!

kalau suke , like la ;p

3 comments:

Izan Ishak said...

k.izan pun tak pasti apa yg boleh legakan selsema. trylah minum air suam ke...teh suam ke. mmg betul, masa peknen ni kalau boleh elakkan ubat2an kan~

take care dear~

Rose said...

lahai, siannya... masih tak elok2 lagi sesema tu? me dah occay. alhamdulillah. try la minum jus, vit C, dan byk2an air panas *milo or watsoever; bg cair kahak. get well soon!

zatil said...

Sian yuyu..mesti tak selesa sesgt..
Try minum air madu + lemon yg agak panas sket..then rehat..org selsema kena byk rehat..cal