Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

May 18, 2011

nuffnang marah yuyu

hari ni, hari rabu bersamaan 18 Mei 2011, pagi2 lagi yuyu dikejutkan (padahal x terkejut pun..) dengan perlucutan status gliteratti oleh nuffnang.. sekarang yuyu dah jadi ahli biasa..diulangi ahli biasa.. padan muke kau yuyu..hahahaha..pakat gelak ramai2 meh..

sebab apa yuyu x terkejut dengan perlucutan kuasa ni?
sebab 1 : yuyu tepek iklan dari advertisers lain yang juga dikenali sbg pesaing nuffnang yaitu says.my dan advertlets.
sebab 2 : yuyu buat mcm ni, sbb yuyu sedar, blog kecik yuyu ni bukan ramai sangat pembaca. jadi UV kurang.sejak yuyu aktif berblogging , pertengahan bulan 1 , 2011, hingga hari ni..yuyu x pernah dpt cash out nuff..
yuyu join says.my-lepas sebulan dpt cash out pertama..x byk rm50 je. nampaknya says dh berjaya menawan hati yuyu.
dan skrg, x sampai setengah bulan, yuyu dapat cash out lagi..tp yuyu nak simpan lagi..tgu lebih sikit..
dan skrg yuyu saje join advertlets sbb yuyu xmo dah berharap kat nuffnang sbb yuyu kena sedar tahap blog yuyu..
skrg cuma tgu earning nuff lagi RM1 Lebih nak cash out.pastu xmo nuff dah..hikhik..lupakan kulit betul kacang botol ni..

meh tgk bukti yuyu dilucutkan keahlian glitterari.


kalau suke , like la ;p

16 comments:

**YaNa YassiN** said...

yy xpernah dapat apa2 pun sejak berblog dari 2007,.. lagi teruk kan.

mama_afiq said...

oo gtu cerita nuffnang dgn say tu yer.. hehe mama ne langsung xtau mcmana benda2 tuh.. org tepek nuffnang mama pun tepek la gak..hehe... buta it btoi mama ne...

Myra Jay said...

Myra pun skrg dah jarang dapat BE.. Rasa cam nak curang jugakler..
Ada kata adverlets lagi berbaloi-baloi :)

mommie yuyu said...

yana yasin ;
x psg nuff ke?cubala says.my

mommie yuyu said...

mama afiq ;
dh mama x pnh cek ke brp dh income mama?

mommie yuyu said...

myra jay ;
yuyu baru cuba advertlets ni..xtau la hasilnya..tp x kisah la, sbb says.my mmg terbaik

^effa^ said...

yuyu.. effa pun tak reti bende2 tu.. nuffnag tu pun adik effa yang buat.. kira banyak gak la says bagi.. rm50.. camne buatnye yuyu? ce cite ce cite. hahah

zatil said...

bagus la yuyu..byk tu..earning nuff akak nak buat beli nasi lemak pun x cukup lg..kena keje keras lg..hehehe..

mommie yuyu said...

effa ;
tp says ni saingan nuffnang..dh join says ni..kena la terima kenyataan bila nuff dh x bg BE ke pape..nnt yuyu cite eh..

mommie yuyu said...

zatil ;
kak, itupun sbb baru2 ni yuyu dpt byk BE..tp lama tu yuyu nk dptkan earning tu..itupun sampai dh merajuk2 pun masih x cukup nk cash out..hehe

asna cute said...

asna pun xpenah cash out nuff hehe

Atiqah Adnan said...

alahai.. nuff mmg susah kan nak dapat duit dia.. qa tunggu cek je nie.. dah sebulan lebih cash out daaa.. hiisss.. lambat betul!

mommie yuyu said...

asna cute ;
sama la kita..ssh betul la nk dpt earnings dari nuffnang ni

mommie yuyu said...

atiqah adnan ;
qa dh cash out ea?best la..mst banyak..xpe, nnt sampai la tu

mama_afiq said...

yuyu.. mama dah check earning mama.. adela rm2.25 hahaaha.. beli eskrem lepas la kot.. nnt yuyu cite psl says tu ye.. best gak dah dpt rm50 cegitu... : )

kakchik@ella said...

tak pe la yuyu .. rezeki yuyu bkn dgn nuff je, kan. byk agensi iklan lain lagi.