Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 21, 2011

tipu kanan tipu kiri







hari ni yuyu lewat sikit bersiaran sebab sibuk melayan TV.. sejak sekian lama x melayan drama2 kat TV, sbb yuyu mmg bukan jenis suka mengadap TV 24 jam pun.tp kalau drama jiwang2 gitu, haishhh den suko..sigh**


korang semua tgk x astro ria sebentar tadi? drama tipu kiri tipu kanan???best best best..mmg berangan la yuyu sepanjang nengok cerita tu lebih kurang 2 jam tadi..alahaiiii..


berangan cantik
berangan jadi org glemer
berangan romantik2 dgn hubby mcm dalam drama tu.opss!! maafkan perasaan yuyu  ini..
dan mcm2 la berangan tadi.


habis je menonton td, (eceh, mcm menonton wayang jerk bunyinya) terus masuk bilik, amik phone dan call hubby...


layan jiwang jap, walaupun hubby mcm tgh busy dan x layan sgt jiwang karat bini dia ni..ye la tgh keje kan..tapi yuyu puas hati.woahh lambatnya pukul 5..(pukul 5 kan org balik keje...hikhik)


tu je update kali ni..


meh tgk sinopsis drama tipu kiri tipu kanan ni..



"Film ini bercerita tentang seorang superstar Wulan yang tidak diperbolehkan menikah selama masih terikat dalam kontrak dengan perusahaan rekamannya. Tapi Wulan ternyata sebenarnya sudah menikah dengan Rudy tapi pernikahannya menjadi rahasia selama bertahun-tahun
Suatu hari Rudy dipindah-tugaskan ke Kuala Lumpur, dan di kantor barunya tersebut akan mengadakan pesta penyambutan dirinya, dimana dia diminta oleh Remo, bossnya untuk membawa serta istrinya. Tapi karena Rudy tidak mungkin membawa Wulan, karena akan dikenal oleh semua orang disitu
Rudy kehilangan akal, tapi berkat bantuan rekan kantornya, Mr.Fix yang menyuruh Rudy untuk menyewa perempuan lain yang akan berpura-pura sebagai istri Rudy. Akhirnya Rudy pun bertemu dengan Sara, penyanyi klub. Hal ini tentunya tanpa sepengetahuan Wulan
Rudy terjebak dalam permasalahan yang berat. Kalau Wulan tahu bahwa Rudy telah memperkenalkan perempuan lain bernama Sara sebagai istrinya kepada bossnya, maka pasti Wulan akan langsung menceraikannya"

ini sambungan yuyu sendiri hasil tontonan tadi.
wulan dan rudy tidak bercerai..eh tu je ke?ssh la weh..yuyu mmg failed bab2 nk menerangkan benda kat org...mohon ampun ya.. entry ni dibuat secara tidak berfikir panjang
kalau suke , like la ;p

9 comments:

mamaleen said...

mama pun suka cerita ni.. 10 kali tgk pun boley..

Rosie Rose said...

lahai... itu ke yg busy td yuyu? hehehehe... patut ler senyao jerk. layan jiwang rupanya... hik hik! ros takde astro kat rumah, mmg jarang ler layan tv... :)

mama_afiq said...

yuyu tgk x cite kat tv9 mlm td... best tau diari 9 bln suami... alahai soknye tgk hubby2 bt diari sepanjang isteri mengandung..hehe..

Far8 budak baik said...

hahaha berangan je lebih...
tapi kene gak kn..hehe=)

Puan Kutu said...

macam femes gila cerita nie.tp smp skang tak bkesempatan nk tgok lg..

naqiah said...

tipu kanan tipu kiri memang best!! naqiah tngok wyg.. lama x dtg sini

kak long said...

tipu kanan tipu kiri....gelagat suami isteri...tapi memang best...kak long tgk byk kali dah still x boring...

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

atiey azha said...

suka tengok citer ni .. macam comel kan . hahaa ..

my blog : Blog Atiey Azha