Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 5, 2011

stretch marks lagi

malas dah nak pikir pasal kangaroo tu.tunggu je la, kita tengok apa yang jadi lepas ni..



sedapnya kalau dapat makan tembikai panas2 ni




skrg nak menceritakan perihal kulit tembikai.. eh silap!! stretch marks  ler awak.. lama x update psl kulit tembikai ni, tp tadi mcm rajin je nak update.. sekali, homang aih... dah banyak dah jang!!! ese takut ni. boleh hilang ke x stretch marks ni?? tak fikir panjang terus sapu bio oil sambil buat muka sedih depan cermin.. 


kawannnnnn, boleh hilang ke x stretch marks ni lepas bersalin? tlg tlg tlg... huduh pulak nengoknya. ada x krim lain yang boleh guna selain bio oil?dan kalau sapu dari skrg ada efek x kan budak comel kat dalam ni?


korang semua pakai krim apa?berkesan x? saya xmo hidup diselubungi kulit tembikai..




chop chop!!
ni bukan perut penulis.
ini gambar, google yang bagi



kalau suke , like la ;p

12 comments:

Rosie Rose said...

uish uish.... semua simptom2 yuyu dapat awal yeee, termasukla stretch mark. siannya. kite sampai skrg alhamdulillah belum ada stretch mark lagik. hurmh, mayb kulit yuyu extra-sensitive kut. tkpela, teruskan sapu apa yg patut. never let ur skin go dry. itu plg penting. make sure kulit tu sentiasa lembap; sapu bio oil pas mandi and rajin2 sapu lotion.

mRsFirdxora said...

yuyu...bio oil kena sapu masa awal2 preggy lagi..kalau dh kena baru nak sapu mmg tak hilang..risau gak nie..sy kena kat peha...perut takde sb dulu fokus tang perut je bila sapu boi oil tue..tmpat lain tak sapu..last2 kat peha pulak kena....

AkmaFaizal said...

saye tak sapu apa2..la ni, tak ngandung pun stretch marks tak mau ilang2..padan mukaku...huhu

zaza love zuki said...

ermmm bio oil tu bgus dh tu....jannah.zam kat peha je...kat perut xder...masa preg....hrp2 ilang...

Anonymous said...

saya pakai yang pureen punye strechmark cream..mmg bagus& kulit pun rasa best je

Pya said...

Yuyu dah ada stretch marks ke? Byk ke dear? Pya alhadulillah blm ada lagi. Tp tak tau la kot akan ada nnt. Huhu.

InsyaAllah kalau sapu selalu bio oil tu akan hilang stretch marks tu. Pya dulu sapu tmpt luka accident skrg ni dah ilang dah ^_^

Ryehanna said...

lps beranak IA TAK HILANG...

T________T

~~@lyci@~~ said...

salam.. try lah bio oil..

hmm, nak cuba pakai pb (premium beautiful) tak..

Puan Kutu said...

sy pun tak sapu apa2.stretch mark mmg byk since 4month preggy..tak garu pun sbb memang tak gatal,tp mgkin kulit sensitif kot.ala jgn risau sgt..tu namanya pengorbanan melahirkan tau..nti dah bersalin carik cara nak ilangkan.hehe..

Anonymous said...

I really like looking through an article that will make men and women think.
Also, thank you for allowing for me to comment!


Here is my blog: familysurvivalkit.org review

Anonymous said...

If you would like to get much from this article then you have to
apply these strategies to your won blog.

Feel free to surf to my web-site: best buy solar panels

Anonymous said...

Great blog here! Also your site loads up fast! What host are you
using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my web site loaded up as fast as yours lol

Feel free to surf to my webpage ... ranger forum