Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 26, 2011

nursing cover

hello hello hello semua..lama nye x update, x online, x menjenguk kamu semua..weekend yang sangat busy/hectic..alhamdulillah hari ni  dapat juga menjenguk blog kesayangan ni..


hari ni yuyu nak bercerita pasal nursing cover la..nk dgr x?hehe.ok pembetulan.bukan nk bercerita, cuma nak bertanya.. kepada kawan2 yang dh beli/ dh pakai nursing cover, boleh x bg link kat mana korang beli benda alah tu..nk beli jugak la even sehelai.mcm perlu je..
yuyu mcm kenot imangine je nk menyelak depan org..seksi je rasa...awww kang kena lempeng ngan encik suami kalau seksi2 sgt..tp xtau la nnt kalau terdesak, selak jugak!! uwaaaa xmo xmo..
eh, apa aku melebih2 ni..


yuyu pun tgh berjalan2 cari nursing cloth cari berkualiti, cantik dan murah ni...hmm kena jimat cermat ni. jom kita share.. mungkin ada mommy to be yang lain nk tahu jugak..sharing is caring kan...





kalau suke , like la ;p

21 comments:

mykhalis said...

cuba tengok kat lunatots.. memang banyak barang berkualiti kat sini

Rosie Rose said...

one baby world pun ada jual.

tp, kite tak beli la yuyu. just pakai shawl yg besar tu. stylo gak. skrg nih mcm2 benda yg simple, tp depa gi buat komersil, semata2 nak $$$$.

sama la ngan baby carrier yg kain tu. kalau dulu, esp. org jawa nyer style, ikat2 je guna kain batik... tp skrg, ada yg jual sampai beratus! padahal kain jerrr... kalau rasa perlu, beli la yuyu... just pendapat kite :)

Pya said...

Mcm yg Rose ckp tu onebabyworld punye nursing cover cantik2. Pya pon ade yg dah terkenan 1 kaler cokolat. Yuyu leh try tengok kat situ

___Mrs Suhaidi___ said...

mmommy, yan ade beli, jenis Autumn....kain dia not badla....beli kt www.onebabyworld.com...mase bf aritu confident sket nk bf kt public sbb kalau cover ngn tudung mcm xconfident sgt....lg satu org laki ni mmg suke je tgk..hahah...nursing cover is a must!!!

mY smaLL BiZ said...

sy ada jual set tilam baby fully kekabu...
boleh la view blog sy : http://www.norainshakira.blogspot.com/

and make an order NOW....

MyRule said...

I x beli, dapat free masa deliver ammar, spital bagi. Tapi, x pernah guna..memang ader dlm bag jalan ammar. Sebab x guna, ammar ni daya ingin tahu dia tinggi..kejap2 nak tgk keluar..adeiii..bahaya..hehehe

mommie yuyu said...

mykhalis ;
lunatots?penah baca dalam majalah pa&ma..oke jgk..nnt cuba tgk

mommie yuyu said...

rosie rose;
yuyu baru je tgk kat OBW. mahal jgk.rm37++ kot. nk ikut cara rose la..guna shawl besar..style jgk kan?boleh pelbagai gunakan..kalau sejuk boleh jadikan selimut..alas untuk baby baring in case xde tilam atau alas kan?bagus la idea rose ni

mommie yuyu said...

pya ; mmg comel2 kan?yuyu baru tgk.tp yuyu x jd beli.nk pakai shawl besar je..mcm rose ckp tu

mommie yuyu said...

mrs suhaidi ;
ye yan..sangat perlu.jannah leni duk try2 la gaya org tgh BF, rasa mmg akan nmpk je perut kita..lagi terus nmpk breast..sambil rajin duk perati org2 duk BF ank x pakai nursing cloth.kebanyakan mmg nmpk la breast..
segan la pulok..laki mmg suka la tgk

mommie yuyu said...

my small biz ;
yuyu dh beli la tilam kekabu..btw, thanks ea

mommie yuyu said...

myrule ;
syok la dapat free.rezeki ammar la tu..tp ammar pulak bijak lagi..ada gak terfikir, baby selesa ke x bf dalam keadaan gelap mcm tu..

Cik Shu said...

Shu sependapat dengan Rosie, shu pun nak guna shawl je. My hubby pun pernah bg tau benda yang sama macam rosie bg tau, diaorg nak buat $$$ je. Tapi terpulang pada keperluan gak.

mama_afiq said...

hai yuyu... mama bca blog yuyu bru terpk kan nursing cover tuh..hehe.. penting gak kan.. xkanla nk menyelak depan org gtu je... hehe.. kalo yuyu dah bl nnt syer ngn mam yer..

Puan Kutu said...

tak tau kt mana.dulu tak pernah pkai sbb tak bkesempatan nk fully susu badan coz ada yg menghalang.apa pun smoga yuyu dpt crik yg sesuai ok..

^effa^ said...

yuyu, if beli shawl tu kongsi pic.. effa nak tau gak.. aah tak terpikir plak kan. laki mmg suke nengok .. ahha

mommie yuyu said...

cik shu ;
yuyu pun nak ikut cara rose..jimat kan?membazir je nak beli2

mommie yuyu said...

mama afiq ;
yuyu beli shawl je la nnt.nnt dh beli yuyu update k

mommie yuyu said...

puan kutu ;
tq mommy yang supportive..i love you!!

mommie yuyu said...

effa ;
mmg..nk kena korek biji mata tu kan???

mamaleen said...

ingat nak beli tak tapi mahal.. setakat ni bagi susu dalam keta je.. nanti kalu nak pegi jalan2.. kena pegi tempat yg ada baby room.. macam jusco.. memang selesa