Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 7, 2011

jom beli saham bank rakyat

ok, tajuk x hingat??hikhik... promote skit mana tau dapat dividen lebih hujung tahun ni..rezeki anak mama kan?

korang semua mst dh ramai yang tahu kan? aku baru tahu semalam.itupun abah yang bgitau. tadi abah balik dalam pukul 2.30, abah mintak tlg aku g beli/buat saham untuk umi.. abah ada tanya bila aku nak buat.. aku cuma boleh cakap, "nantila".. mmg x banyak, rm500 je. tapi untuk jobless mcm aku ni.. rm5 pun bermakna ok..ok..ok..

tgh bersiap2 nk pergi bank, abah ketuk pintu bilik, "amik duit ni dulu"(sambil hulur note rm50 berjumlah rm500 kat aku), pegi buat untuk kak ngoh..pakai duit abah dulu.nanti ada duit bayor"
haaaa??? ye la... dalam hati duk fikir, nk bayor cemane eh..pau duit hubby jugak la nampaknya.. xkan nk g korek asb. itu duit masa depan tu.

ramai betul manusia kat bank rakyat td.semua org tak kira tua muda dh ada kesedaran tentang kepentingan pelaburan duit ni..

xmo ckp panjang la..

korang cek sini kalau nk tahu lebih lanjut. boleh baca di facebook @ bank rakyat bank pilihan anda.

maaf x sempat bg maklumat detail.update entry dlm keadaan kelam kabut. semata2 nak share peluang dgn kwn2. bukan selalu bank rakyat buka saham ni.. terhad kepada 1 billion je plak tu..  nk kemas baju nk balik kg ni.bye... jangan rindu saya ye..hikhik

kalau suke , like la ;p

6 comments:

kak long said...

ada dengar cerita,sayang nya kaklong tak der duit langsung skrg ni...ada2..cuma cukup untuk belanja sampai cukup bulan...almaklum la housewife....huhuhu!!!

E K A said...

eka tak tau pun yuyu.ketinggalan la pulak.apa kelebihan dia yuyu

*luv Syahnia* said...

eh taktahu pun..
slalu p bnk rkyt
cucuk duwet je..hihi


ppsstt//slmt smpai ke kg sis ;)

nuruljannah sukhri said...

kak long ;
ye la, yuyu pun xde duit jugak..ini ayah yang bg pinjam.nampak gaya gaji tusyen bulan ni xleh guna satu sen la..huhu

nuruljannah sukhri said...

eka ;
yuyu nk terang detail x berani.tp better eka tanya sendiri kat bank rakyat. tp dgr2 tahun lepas dpt dividen 15%

nuruljannah sukhri said...

luv syahnia ;
akak ni langsung x pnh g bank rakyat