Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 12, 2011

birthday giveaway for 3rd anniversary

pon pon... apela yuyu ni, pemenang GA sebelum ni pun belum umumkan lagi dah nak buat GA baru.. sabar ye kwn2 semua. Pemenang precious moments GA akan diumumkan hari ini. tunggu sat je na..


dan ini, GA baru bukan yuyu yang buat. orang lain, yuyu tolong promote jer.
meh layan hadiah dulu la..
'
11" macbook air! wowww

i pad 2! wow lagi!!

canon slr eos 600D. wowwwwowww

iphone 4

RM100 jusco shopping voucher???suke suke

sebenarnya banyak lagi hadiah best untuk korang semua. klik sini! sini! dan join je GA ni skrg. 

tak perlu buat entry pun..

good luck semua, doakan yuyu pun menang juga..
kalau suke , like la ;p

3 comments:

mama tims said...

wah hadiah best..cam nak joint je..

nuruljannah sukhri said...

join la mama tims..mmg best dan snng je

Mrs. Asida said...

wah bestnya.. :)