Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 27, 2011

thanks to mommie rose

lama gile x update rasanya, hmmm 3 hari kot x dpt bersila depan pc mengadap blog..atas alasan2 yang pelbagai, ni pun terpaksa update laju sbb nak solat maghrib pastu pegi tusyen. Insyaallah balik karang kalau sempat nak cerita panjang pasal check up di Al Farabi kuantan (jumaat), dan klinik kesihatan hari ini. banyak benda baru nak cite ni.hihi... tunggu eh, update dr kita. ;) ;)


entry laju2 ni ucapkan terima kasih bebanyak2 kat mommie Rose sbb bg cara untuk dapatkan freebies dan sample pampers dan susu.. so far dh dapat mainan dari dumex, susu friso, anmum, mamil mama, pampers pet pet dan pureen. satu hari dpt dua sample sekali..,terus senyum sampai telingakalau suke , like la ;p

4 comments:

sharina said...

hehe,,sempat lg update ek,,i follow u,,klu sudi singgahla kt blog daif sy tu,,

nuruljannah sukhri said...

ok, nnt saya terjah awk k sharina..ni pun update laju2 td

Puan aiNa Rahman said...

cemane caranya yuyu? nak jugaks! =D

Rosie Rose said...

yayyyy! dah dapat yee... bes kan??? weeee....