Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 8, 2011

segmen blog review oleh wowberita

hari ni sebab ada masa lebih sikit, so rajin la BW dan update entri. jalan2 kat blog wowberita td, tengok tuan belog buat  segmen blog review oleh wowberita. 
Terasa mcm teringin je nak di review oleh wowberita ni.. ye la, blog kecik dan masih muda ni masih perlukan perhatian. ok. sudah2 menageh simpati.


saya nak ajak2 geng2 blog ni sume join segmen ni. korang x suka ke ada org review korang.saya yakin tuan blog ni ikhlas nk review.kalau x, xkan dia buat segmen ni.. kan?kan?

tp nk tag beberapa org, yang lain x ditag.join jugakler..
1. chentanuyu
2. mommy zatil
3. sis tims
4. my storyboard
5. luv syahnia
6. nurulfatin
7. semua sekali la keyh..
kalau suke , like la ;p

4 comments:

aDieyZa said...

best jugak kan.. sekurang-kurangnya kita tau apa pendapat org tentang blog kita kan..

nuruljannah sukhri said...

join la segmen ni adieyza...

Tuan-Belog said...

thanx join segmen ni...
review siap nnt sy inform ok....

kaka1407 said...

salam...blog anda sudahpun selamat di review...jenguk2 la yerk...
http://wowberita.com/blog/blog-review-precious-moments/