Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 1, 2011

Guardian face mask

Semalam masa kemas2 brg dr rumah sewa tu, terjumpa satu benda. simpan dulu dalam laci meja solek. sbb tak sayang je nak buang.lupa dh bila beli. nak tahu benda apa yang aku jmpa?


taraaa...tak terkejut ke?Guardian face mask je,

tadi mcm ada masa terluang sikit lepas solat zuhur.sambil blogwalking. Teringat kat sidia ni kat dalam laci. amik dan koyak dengan rakusnya.. tepek2 kat muka ni dengan kompiden lepas ni akan berlaku keajaiban. hampir 20 menet jugak la bersamanya. Wafi pun dh cakap "umi, kakngoh jadi hantu imah" (pengaruh hantu kak limah mmg sangat berleluasa).

nak tahu tak? kesannya.... BESTTTTT sangat. terasa kulit ni lembut je, mcm hilang kotoran pulak.eh itu ke fungsi mask? aku bukan tahu sangat. terus rasa nak siap2 dan pergi beli laigi banyak2 buat stok.

korang pakai masker face apa? dulu sebelum kawin aku pakai mary kay clay mask. tp skrg mcm dh xde duit nk beli..lagipun guardian face mask ni snng pakai..
esok kalau keluar nak beli lagi la...


kalau rajin klik la sekali, tambah duit wat beli masker face
kalau suke , like la ;p

4 comments:

Jaslin Jamaludin said...

leen dah lama tak pakai mask. tapi aritu pi facial b4 wedding, akak tu pakaikan dr snow. adeila, leen rasa itu adalah face mask terbaik pernah leen pakai. ade lagi stock dlm drawer. takde mase nak pakai. T_T

nuruljannah sukhri said...

snow? oke ke leen?sis pulak rasa ok je yang ni..xtau la sbb xpernah cuba yang lain.cuba ni td, mmg teruja gak la

aDieyZa said...

zana baru sebulan try mask marry clay.. setakat ni ok, parut jeraawat nampak pudar.. tp tulah, nak maintain lps ni agak liat jugak la.. mahal cikit kan.. hihhihihihi.. be4 kahwin dulu pakai mask avon, ok jugak la..

nuruljannah sukhri said...

adieyza;
avon byk jenis jugak kan?..dulu masa belum kawin penah jugak guna.tp sbb masa muka xde mslh sgt.so ok la pakai apa pun..nnt la nk buat survey dulu.mana yang terbaik..