Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 8, 2011

8 mac 2011, dapat BE baru jugak

trima kasih nuffnang..trima kasih bagi BE baru kat saya.
sejak 4 , 5 hari ni mmg sibuk sangat smpai x sempat nak update, nk blogwalking, reply komen mahupun balas balik teguran kwn2 kat shoutbox.
sorry sgt2. 
saya sibuk kemas brg2 dr rumah sewa saya ni..akhirnya, setelah bbrp hari berhempas pulas. tinggal 10% je lagi belum siap. alhamdulillah.
Hubby pun x kerja dua hari tlg kemas jugak.

hari ni baru dapat online..inipun kepala duk fikir balance 10% yang belum siap kemas tu.jap lagi pulak..kesian manja saya ni.penat dia kat dalam ni kan..

panjang nya intro. benda pertama buat lepas login blog hari. terasa nk tgk acc nuffnang yang x brp hingget tu, tgk2...yeay. dapat BE baru.
DIGI broadband bonuslink promo SS

jadi kawan2 rajin2 la kelik iklan2 yang menggedik gedik kat blog saya ni k...
akhir kata, time kasih semua, time kasih nuffnang..

still rasa hairan sbb tiba2 duit dalam HB hilang mcm tu je.dlm rm20 jugak..byk bg insan kecil seperti saya..


kalau suke , like la ;p

2 comments:

Jaslin Jamaludin said...

hukhuk.. leen lagi la hairan sis.. ade org yang kelikkan HB leen, tp check2 duk byk tu jugak.. haiyoo..

nuruljannah sukhri said...

sama ah sis.pehel tah..dulu mula2 bukan main rancak ag.sebbaek kita x pyh wat pape kan..kalau x mmg kena silat ah mr vincent thong tu.eceh...