Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 3, 2011

tutorial untuk buat Heartbeat affiliate.

ini adalah post melekat.sila scroll down untuk latest entry

mula2 nk ucap terima kasih untuk mama rafique sbb ajarkan yuyu buat sticky post ni.sangat berguna!




Bila kita dh merasai ke"best"an sesuatu benda. Adalah menjadi sesuatu yang wajib untuk di kongsi dengan para blogger lain kan. dan nah! ini dia. jum pakat join Heartbeat Affiliate. Walaupun cuma dpt rm0.04 setiap klik, tp ia ttp membukit dan menjadi rm beribu ribu lemon bila korang pakat membantu klik klik sesama sendiri..



cara yang pertama, korang cuma perlu klik banner pink comel di bawah ini.



seterusnya,
step ke dua, klik logo Heartbeat.my (kalo x faham tgk gmbr atas)

seterusnya, klik create account ( rujuk gambar di atas ye untuk lebih jelas)

skrg, klik join HB affiliate seperti gmbr atas. lengkapkan borang dan klik continue.


scroll down bawah sikit dan cari "online application" dan klik. kena isi maklumat peribadi lagi termasuk cara pembayaran earning kamu nanti. ai pilih transfer funds, tapi terpulang pada kamu semua sama ada nak transfer funds atau cheque.

seperti di atas tadi, bila dh complete semua maklumat, tick I agree... dan kelik continue

dah nak siap dah ni, skrg kelik My HB!AFFILIATE

langkah seterusnya ialah kelik GET A CODE seperti gambar di atas.

kat sini ada 4 pilihan , iaitu horizontal, square, vertical atau text links. 
klik mana2 yang bekenan pastu copy code yang tertera di bawah.


lepas tu tambah la dalam gadget (HTML/javascript) dan letak di mana bahagian dalam blog anda.

mana2 yang tak faham, tanya la saya.saya sudi menjawab. ;)

saya pun baru join Hearbeat ni pada 3Feb 2011 dari mama zharfan

u klik i, i klik u balik




kalau suke , like la ;p

14 comments:

Yuyu Johanna said...

wah!thanx kak..baru tau apekah HB.huhu.
oarit,pasni nk buat jugak!lalala.
thanx sis syg..=)

nuruljannah sukhri said...

sama2 yuyu.senang je kan.cepat buat nnt rugi masa.teheee

*luv Syahnia* said...

dah ada HB..hehe
klik HB akak ;)

nuruljannah sukhri said...

hit ur HB luv syahnia

aDieyZa said...

thanks for the info.. zana baru jer berjaya buat pagi td.. click2!!

nuruljannah sukhri said...

sama2 zana..klik2

Cekodok said...

apa lagi... klik jangan tak klik.. hahaha

nuruljannah sukhri said...

haha cekodok cekodok

ibu qaleesya said...

dah klik2.. hehehe muda ke?

nuruljannah sukhri said...

ibu qaleesya,
muda la.dh ada ank plak tu.semua buat saya cemburu la tu.hehe
rugi pulak x kawin awl2 dulu
patot lepas SPM request untuk kawin

Myra Jay said...

dah klik HB awak

cik bihah said...

dia xda jejaskan nuff kan?? ;))

nuruljannah sukhri said...

cik bihah ; Heartbeat bukan saingan nuff.mmg xkan terjejas.

tak dpt nk link awk balik la..nape ekh?

iLa suHaiLa said...

sumenyer suke heartbeat..sy pom sme..hihi