Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 23, 2011

mari tengok earning HB dan says saya

tajuk entri mmg x boleh blah. sila buat muka tak heran bila baca entri ni. tapi tuan tanah ttp rasa gembira dengan hasil yang dicapai dengan Heartbeat dan says.my ni. orang lain buat entri boleh cash out beribu riban.kurang2 pun ratus ratas. tapi saya ni, baru nak bgtaw earning terkumpul yang x seberapa. takpela, sebagai budak yang baru belajar merangkak , saya bangga dengan kejayaan ini. cewahhh, sila muntah cepat. straight to the point, 


saya start jadi HB affiliate pada 3hb Feb 2011. hari ni cuba cek earning kat HB, mcm terkejut jugak la, walaupun x banyak sampai boleh beli perabot baru tapi ada la peningkatan compare to nuffnang yang mmg ciput dan slow sangat. maknanya dalam 20 hari earning saya dh rm15.00. hebat x? hebat x? tepukan gemuruh untuk diri sendiri.. HB mmg pengubat jiwa la. i Lap u manyak2 la..
nak jugak print screen.hikhik


lepas dh tgk earning HB, teringat pulak kat says.my. g jenguk jap..tettttt..
sekali lagi alhamdulillah. tgk je la gmbr ni, x banyak tapi saya tetap senyum sampai telinga.
syukran alhamdulillah.



mari tambah earning HB dan saya lagi




kalau suke , like la ;p

9 comments:

queen aida said...

huh byk ler 2..dr i ni yg xsmpai tige hengget bahahahaa

nuruljannah sukhri said...

xpw da, kayuh slow2, rajin2 la bw pastu selit Hb setiap kali update entri..

chentaNUYU said...

selalu lupa nk selit HB setiap kali buat entry baru haha

queen aida said...

xsempt aku nk bw dh ni...aku membals kunjungn je..diorg lak xde HB..kang rmai2 tnye,nk munth plk aku jwb haha

nuruljannah sukhri said...

chentaNUYU ; kena ingat la lepas ni

nuruljannah sukhri said...

QA ; ye la, x semua org ada HB.tp kwn2 aku kebanyakan ada HB...snng sikit

Jaslin Jamaludin said...

oh tapaham.
leen ada 28 sen je.
lepas la beli bawang seulas. T_T

nuruljannah sukhri said...

leen ;
xpe la leen.slow2..sis jd byk sbb ramai klik banner sis pastu buat account

queen aida said...

tu la..xpe la..ade la 2 yg klik nnt..