Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 22, 2011

tahniah follower ke 133

semalam sampai je rumah, bila buka blog senget ni, tengok follower dh capai 130. itu tak berapa penting buat blogger baru mcm saya. saya pun tidak memaksa org follow saya. tapi tgk nombor tu , teringat kat anniversary tuan tanah 13hb 3 ni.. rasa mcm nk bg hadiah la sikit kat mereka yang bertuah jadi follower saya ke 133. hadiah nye apa ekh? nnt la fikir , tanya suami dulu.... (siapa jadi follower ke 133, tlg leave komen kat sini ekh)


pukul 11.49 am td.


hari ni dh ada 132 follower. saya ucapkan tq banyak2 untuk mereka yang dengan rela hati menjadi follower si senget ni..penulisan mg hampeh la.langsung x tersusun.ikut sedap hati je nk post apa.. tapi saya mmg dh jatuh hati sangat2 dh dengan dunia belog neh. nnt la saya belajar sikit2 dengan otai2 blogger kita mcm mana nk tingkatkan cara penulisan. 
ok, papai..


kalau suke , like la ;p

2 comments:

aDieyZa said...

keep blogging dear.. zana pun baru jer dlm blog ni..

nuruljannah sukhri said...

thanks for the compliments zana..mmg best la blogging ni...