Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 22, 2011

berita baik untuk mereka yang suka bercuti

malaysian airlines travel fair
nampak gambar atas? teringin pulak nk pergi bercuti..
tadi tgk2 says.my, ada pulak iklan MAS buat sale.
sangat ok kot bg saya.ke ada lagi murah?
cuba klik ni, MAS.

booking period adalah  dari 21 - 28 Feb 2011
apa tunggu lagi. pada mereka yang tengah berfikir nak bercuti ke mana tu.klik je link atas tu.pastu cari je tmpt kamu nk pergi.dh puas hati dengan harga tiket, trus booking la...
best! tp mak buyung ni kena hold dulu.tunggu si kecik keluar dulu..baru best jalan2.. bagi kawan2 dulu pergi bercuti. ngehhh ngehhh

ni saya ada copy sikit jadual dan harga untuk penerbangan dari KL.
yang selebihnya korang tengok sendiri k.
ajak hubby g langkawi best jugak ni.. tak pernah sampai lagi.kesian saya kan... ;(;(

klik simpanan saya keyh,


kalau suke , like la ;p

6 comments:

E K A said...

thanx bg tau...

tp kan...utk bintulu to kl, actually tu normal price.sepatutnya kalu betul2 promotion leh dpt 160 one way.cam pelanggan tetap kan saya ni.tp mmg pun, setiap balik kg itu je caranya.sy dok tunggu gak promotion yg tu .tp lom tiba lg.slalunya dia bt bulan jan.tp thn ni takde plak inform through email...frust

___Mrs Suhaidi___ said...

tq for ur info...:D

aDieyZa said...

thanks for the info dear..

nuruljannah sukhri said...

@eka
yeke?.. yela, eka kan pelanggan tetap.jeles je tgk eka asyik becoti je dgn suami

nuruljannah sukhri said...

@mrs suhaidi
wc bx dear..

nuruljannah sukhri said...

@adieyza
sama2..dh pilih nk ke mana?