Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 12, 2011

sukakannya?gandakannya

kegembiraan berganda hari ini. Alhamdulillah , syukur dengan rezeki yang telah engkau berikan ini.
kegembiraan satu ; semalam, hubby bawak saya g cuci mata kat Giant, kijal. Ecceh, padahal g giant je, tu pun nak kecoh. Tak kisah la g mana2 pun, asalkan hubby yang bawak, saya tetap suke. jalan2 je dalam Giant, cuma dapat jajan semata2. TAPI>>>>>>
kat luar2 Giant tu la yang best, ada Kids Apparel shops, best.jual branded kids wear.. cam baby GAP, baby GUESS and else.. tp untuk newborn mmg dan sangat tak ada pilihan,. dan saya telah merembat carters yang telah lama di cari2.tapi malang nya, ada dua warna je, green and pink.amik green la.unisex skit kan, since tak tahu lagi gender baby.
sbb skrg x ada camera.nnt next entri update gmbr carters tu.
mode ; GEMBIRAWRRR


kegembiraan ke dua ; hari ni, encik posmen dari SKYNET datang rumah, ops bukan suka2 datang.tapi datang hantar barangan..untuk sape?mestila Puan Nuruljannah...Teheeeee,  dapat gift dari DUMEX.nk tahu apa hadiah nya.tgu next entri..skrg x ada camera....


terubat sikit kehampaan semalam, tgk earning HB naik lebih kurang 30 sen je..huhuk..


tambah lagi kegembiraan saya dengan klik ni, 
kalau suke , like la ;p

2 comments:

Mikeon9 said...

huhu..gembira betul dapat pergi GIANT. agak-agak dapat pergi kedai mamak dengan hubby pun gembira tak? kih3..

My recent post: Busy ke sombong?

nuruljannah sukhri said...

mesti lah happy..dapat pegi kedai mamak makan megi goreng lagi happy
hehe