Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 13, 2011

ke'gambar'an

entri bergambar. cuma nak bagitahu semua yang terlibat dalam gambar ini memberikan seribu kebahagian buat saya beberapa hari ini.layannn


mango ice kimo 
1st time makan ni, lepas tu hari2 teringat nk makan lagi..jauh jugak nk g beli.


 nak tayang welcome gift yang DUMEX bagi, bestttttt tapi

hantar guna skynet lagi..terharu ;)

 tadaaaa, finger paint set.belum keluar anak mama dh dapat hadiah
tapi>>>>>>
mcm x praktikal je kalau nk simpan smpai anak boleh main..
mama je la main2 conteng ngan papa

ini dia..therapy paling berkesan untuk mama. shopping baju baby. semalam temankan hubby dgn abah main boling kat Mesra Mall, masuk reject shop kejap jumpa carters2 ini..ssh ye nak membeli sbb xtahu gender..
actually yang hijau plain tu beli kedai lain.Kids Apparel House. bila tgk balik, lar..pesal sume hijau ni?

close up skit, mama sgt excited dengan carters2 ini.

saje tanyang gambar sebelum pregnant.sbb muka ok sikit.x alahan lagi..asyik tyg muka penuh dgn penduduk jerawat je kan..tapi nurse kata lepas bersalin , slow2 akan hilang.

tu je gmbr nk tunjuk kali ni.bye...

gambar ni kalau klik bg earning kat mama
kalau suke , like la ;p

3 comments:

syima_shafie said...

ye ye..yuyu kembali comei

nuruljannah sukhri said...

hehe syima..mana kembali lagi..tungguuuu

Jaslin Jamaludin said...

sisss.. comelnye baju baby tersebuttt.. ;p suke2!!