Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 26, 2011

jaringan untuk pencari kerja

pengumuman kepada semua pencari kerja seperti saya ini. ada satu lagi website/ jaringan untuk kita cari kerja2 yang sesuai dengan pengalaman , kelayakan , dan minat kita.

dh tu, untungnya, bila kita sign up secara otomen otometiknya kita akan join contest yang melayakkan pemenang dpt cash RM200. banyak tu.. sape nak bg senang2 kan, nama pun pencari kerja. dah tentu xde income. bila org nak bg duit free camtu, x suke ke..
saya dh sign up dh td.cuma belum update lagi CV. eksaited sangat nak share kat blog ni.


sama-sama kita mencari pendapatan yang halal ye..

tapi ada ke majikan nak amik ibu mengandung mcm saya ni..??  tak menyusahkan dorang ke nanti. keje kejap pastu cuti nak lama pulak..ye la, cuti bersalin paling koman taik kucing pun 40 hari kan?
kalau suke , like la ;p

7 comments:

queen aida said...

nnt dpt RM200 jgn lupekn me ok ngeeee

nuruljannah sukhri said...

hehe, mu x sign up ke?try je la..mana tau dpt keje kat johor pasni...

queen aida said...

xmo ah..aku nk cr pglmn ngn kejr bru ni dlm 1thn pstu mntk keje kt johor,1company ngn laki..hehe..

nuruljannah sukhri said...

ye la, pegi la sign up dulu..aku babab kang..haha paksa...

Jaslin Jamaludin said...

hehe.. baby dah kuar nanti BF kan dia puas2 dulu baru ekje la sis.. ;p

nuruljannah sukhri said...

leen ; btol tu puan. kene bg baby kenyang dulu..hehe

queen aida said...

amboi..hahaha terus paksa den!