Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 26, 2011

presenting hantu kak limah versi sebenar

hari tu kan saya ada cerita pasal short vacation saya..ingat lagi x?. malam ni mcm dtg angin halilintar rajin yang melampau..nak tau apa saya buat. dengan rakusnya rajinnya saya buka balik shopping bag yang siap disusun rapi dalam dalam almari, pehtu keluarkan satu2 barang yang dibeli, pehtu lagi snap snap gambar.. 

haa, apa lagi, nak upload kat blog kesayangan ni la. sebenarnya ceritanya mcm ni. tengah lepak2 kat U-bowl sorang2 td ( temankan hubby dan abah g main boling) teringat apa yang dibeli masa shopping baru2 ni. hmm ok recall satu persatu. tetap x dapat ingat apa yang dibeli untuk diri sendiri.. penat fikir.. balik rumah  terus serbu shopping bag tu. SAH! mmg xde pun shopping brg2 untuk diri sendiri. datang sebak secara tiba2.. 

ini belum keluar lagi manja mama ni, mama dh lupa priority untuk mama sendiri. lepas ni, bila manja dh ada depan mata , ntah2 pencuci muka pun dh lupa beli. sental je guna body shampoo.. mama2 lain kat luar sana macam ni jugak ke?


ni mama nk tunjuk apa yang manja mama ni dapat dan mama tak dapat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
jenggggggg



mmg dasar suke membazir la nuruljannah ni. tgk hasil setiap kali g shopping..kira2 balik hampir 18 psg baju beli masa ni. kalau campur2 yang dh beli sebelum ni..ish ish..tp belum complete lagi ni. lepas ni fokus baju lengan pendek dan suar pendek je.


yeay..napkin baby done. umi ckp blanket sehelai dh cukup..



sekarang mari cuci mata dengan gambar2 kak limah balik shopping.

jangan sape2 jeles dengan kulit gebu saya ni...arghhh stress jap bila tengok cermin.
"mirror mirror of the world, who's the beauty in the house???"


kak limah tetap senyum walaupun kene bebel ngan suami sbb asyik perabih duit je..hehe
oh hidung ku, makin mengembang pulak dikau ye..


sila cium iklan HB mama keyh. nnt mama klik korang punya plak

kalau suke , like la ;p

15 comments:

Rosie Rose said...

wahhhhhh yuyu shopping lagikkk dasattt arrr! jeles, jeles...

elyina said...

18 helai?huiyooo.. banyaknye.. orang cakap jangan beli newborn size banyak2 tau..baby cepat membesar..hehe

Nasuha Salleh said...

hihi...xpe beli byk2...
bole guna utk 'adik2' nye pule nnt =p

nuruljannah sukhri said...

rosie rose ;
ni bru betul2 shopping.sebelum ni beli seikit je. lepas ni cuma nk beli baju lengan pendek je 2 3 psg.pastu xmo dh...nnt membazir
hehe

nuruljannah sukhri said...

elyina ; tu la, yuyu amik byk size 16-12m. besar skit kan. tapi newborn beli jgk sikit, sbb kesian pulak si manja ni nanti pakai baju besar2 je.

nuruljannah sukhri said...

nasuha ; adiknya?hmmm biarlah abgnya @ kakaknya ni lepas dulu.mama nya nk kena rasa pengalaman dulu..baru boleh ckp, to be continue ke x..hehehe

Rosie Rose said...

fuh fuh... kite rasa kite tak shop sbyk ni kutt. sikit2 je sbb pasni nak sambung blaja, takut tak terhangkut semua barang2 yg ada. tp mmg tak tahan nafsu kalau tgk barang baby comel2. hiks!

nuruljannah sukhri said...

tau xpe..mmg brg2 budak ni comel2 je kan..tp selalu jgk ingatkan diri supaya tak membazir..hehe..

queen aida said...

mmg thp teruk giless muke mu ni..aku tgk pn mcm sakit sgt...sbr la eh

queen aida said...

mmg thp teruk giless muke mu ni..aku tgk pn mcm sakit sgt...sbr la eh

nuruljannah sukhri said...

mmg la sakit syg..kalau bukak tudung, mmg meriah mcm konsert jom heboh kat trg semalam..aduila..nk sikat rambut kena hati2.kalau terkena yang dekat dahi tu mau menitik air mata..jerawat ni jenis sakit..dia mcm kudis ketik nyamuk gitu

Marya Hana . said...

kak yuyu, semangat eh nak dapat baby.. moge semuanya ok belaka :)

nuruljannah sukhri said...

yaya, sangat semangat ni...mudah mudahan selamat..thanks dear

queen aida said...

xpe..sbr byk2..insyaallah...nnt ank kua kulit msti dh cntik smula

nuruljannah sukhri said...

amin..mintak2 apa yang mu ckp tu betul la..