Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

January 27, 2011

maternity portraits

sebenarnya mmg dr dulu lagi mmg teringin nk photoshoot dgn baby bump.bila tgk gmbr2 maternity org lain.alahai sweet nye lah. =). tp perut saya ni mcm lambat je membesar.. tu satu masalah.
masalah lain, kat area saya tinggal ni xde yang sediakan whiteroom studio untuk photoshoot. ke aku yang x tahu??
lepas caricari, googlegoogle dpt cari satu studio, bonsaiphotostudio.tapiiiiii..tapi kan, diorang ni kat kelantan.gmbar cantik, harga boleh tahan la..tu suke tu. nk pergi sana ssh jgk sbb hubby dah la ssh nk dpt cuti.takut nnt time pergi photog pulak ade event lain, cam kenduri kawin or pape la. hmmmm penat dh pikir. berdoa banyak2, mintak Allah permudahkan semua ni.

sebenarnya hubby x brp suka sgt cadangan ni. katanya membazir je, padahal saya tahu.dia tu pemalu skit nk posing2 depan kamera. nantilah, kena pujuk hubby elok elok.

keinginan nk bergambar ni semakin memuncak bila tgk gmbr2 diorang ni. santek habis..


bestnya kalau dpt mcm ni.

gewam gewam gewam.tu je


ni lagi la buat haku x sabor.
manis la gmbr ni..teheee
semua gmbr cantik manis ni sy pinjam dari maternity potraits


tapi nnt aku nan ado la boleh pakai cenggini..mana muleh.mana muleh.tp nk posingposing cam diorang boleh kan?


lagi manis kalau korang bantu saya dengan klik nuffnang saya.thanks peeps!!






kalau suke , like la ;p

14 comments:

nazliahnazeer said...

hi sweetie. how are u? my fiance photographer. mane u punye place? maybe he can come. harga takde la mahal sgt. how much ur budget? maybe i blh tanya dia. bcoz he willing to travel klu date u nak for photoshoot to he's free. :)
can also email me. nazliahnazeer@yahoo.com

nuruljannah sukhri said...

hai nazliah.i kat kemaman terengganu.jauh x ngan ur place?i dpt rm200 ngan bonsai photostudio for 1hour whiteroom studio.how bout u fiance?

Ms SZ said...

wow! memang best. sya pon teringin gak masa preggy, tapi serius takde kesempatan. bz memanjang. now dah bersalin, kena tunggu preggy seterusnya lor, kalau ada rezeki Allah nak bagi lagi. InsyaAllah.

nazliahnazeer said...

tp u nak white studio ke? klu buat outdoor punye mcm mane? ok tak? kt kemaman ye? nnti i tanya dia dulu how much ye. date tak kisah kot kan sbb it's for maternity. dh brape bulan? :)

nuruljannah sukhri said...

ms sz ; mmg best.tp mcm kata kamu la, bz je manjang.riso je masa berlalu gitu je.terkebil2 je la tgk gmbr org..huhukk

nazliah ; mmg teringin nk buat white studio.tp if x dpt outdoor pon ok.hmm kalau boleh nk bulan 3 ke atas sbb now bru enter 19w.baby bump x nmpk mana ag.ok dear, nnt updet eh

nazliahnazeer said...

my fiance takde white studio, tp blh amik outdoor punye saje. jannah nk album or nak cd with lotsa edited & non-edited photos je? ok bln 3 ke atas, noted.

nuruljannah sukhri said...

hurm nazliah, awk bg la quotation harga..heee, tgk mana ok.sy ni jobless.. x boleh demand2..ehehe..

nazliahnazeer said...

owh yeke. hehehe. ok lah.
1. outdoor + unlimited photos in dvd edited & non-edited. unlimited time(tak kisah berapa jam u nak bgambar ;]) = RM350

add exclusive custom sticky album 40 photos RM100

nuruljannah sukhri said...

ok dear,noted.nnt ai bincang ngan hubby dulu.then i'll let u know keyh.thanks awww

nazliahnazeer said...

okay. anything contact my email ye.takut i tak sempat come in to ur blog. ;)

Marya Hana . said...

kak yuyu ; x jengok sini sumpah dah lama.. and kite kenal b4 akak kahwin lagi.. tup tup dah nampak gamba kawen akak kat bawah tu... :) moge bahgie kak..

nuruljannah sukhri said...

kak pun lepas kawin langsung x sentuh blog ni, tp kak yuyu still rajin singgah blog yaya yang best tu,hihi,.skrg dh jadi rajin berbelog balik...

.::MRS SUHAIDI::. said...

One of my dream...tp still dreaming until now...T_T

nuruljannah sukhri said...

jannah pun rasa mcm impian ni cuma mimpi indah je..sbb xtahu bile ada masa yang sesuai, nk tgu suami cuti, nk tgu tummy dh sweet skit.kot masa tu x sihat ke, fotog bz ke...amik guna hp la jwbnye..hehe