Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

September 6, 2013

SOALAN TENTANG BISNES PREMIUM BEAUTIFUL CORSET




1. Berapa modal nak buat business PB ni?

jawapan : modal is RM50 registration as a member, the rest is flexible,depends on kemampuan masing2 tapi yang pastinya we all akan buat presentation on paper dulu utk u olls choose plan yang mana u all nak pilih dan nak buat.

2. Susah tak nak jual??

jawapan : apa2 brg pun akan jadi susah nak jual kalau kita takde ILMU.for me...ILMU comes first and PB sgt2 x susah nak jual utk group we all sbb market kita 80% online and 20% shj secara manual...as long as kita boleh online..ada FB..ada blog..memang sgt2 digalakkan.x susah...pakai dan promote...senang kan?

3. kene jual barang ke business ni??

jawapan : amboi2....business apa yg x payah jual barang sayang....;-).confirm la kene jual brg dan bantu/latih/bimbing business partner utk buat benda yg sama juga.we are selling no.1 leading or best selling corset in Malaysia....luxury corset....so,x perlu ragu dan runsing..memang kene jual brg dan senang jual.

4. Ada modal ke business ni???

jawapan : ni memang mencabar minda...apa2 business dr sekecil2 business sampai sebesar2 business confirm kene ada modal.

5. Kene cari2 orang ke business ni?boleh ke nak duduk diam je?

jawapan : amboii....best nya kalau boleh duduk diam2 dapat duit kan,ade tu..suka betul kalau click2 dpt duit,fuhhhh...!!!!
business premium beautiful totally a pure business based on effort kita. takde istilah boleh duduk diam2 dpt duit...takde istilah pyramid system n etc. kita bukan cari org...kita dah buat business kan...confirm kita nak business kita berkembang maju..kita just share product and peluang business dgn sesiapa shj kat luar sana menggunakan konsep franchise system.

6. saya tak pandai buat business,boleh ke buat?

jawapan : business bukan suatu benda yg lahir secara semulajadi dalam diri kita..business adalah sesuatu yg kita boleh pelajari.takde alasan x reti..yang penting ada kemahuan dan nak belajar shj.u will be guide along the way....

CREDIT :CDM IDA

*** JADI UNTUK KAWAN2 YUYU KAT SINI YANG BERMINAT UNTUK BUAT BISNES, JANGAN SEGAN-SEGAN UNTUK PM/WHATSAPP YUYU 0199815078 ATAU EMEL SIZUKASJ@YAHOO.COM
YUYU AKAN SHARE MACAM2 PLAN UNTUK KORANG SEMUA.

10/9 NI BONUS BULAN NI AKAN MASUK. X PYH KELUAR BEKERJA PUN BOLEH DAPAT INCOME..
kalau suke , like la ;p

3 comments:

Khariatul Hakmah said...

As Salam
jalan2 dah follow
Nak cari supplemen Shaklee
myvitaharmony.blogspot.com

Saya menawarkan harga PROMOSI utk setiap produk
Berminat wassap yek 012-264 4483

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com